Last news in Fakti

14 Май, 2022 22:32 1 891 5

Левандовски отново настоява за трансфер в Барселона

  • роберт левандовски-
  • байерн мюнхен-
  • барселона

От Байерн пък твърдят, че той ще остане до края на договора си

Левандовски отново настоява за трансфер в Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Роберт Левандовски е напът да забърка втори голям скандал в кариерата си, след като испанското издание Sport съобщи днес, че полякът е заявил за пореден път намерението си да напусне Байерн Мюнхен в посока Барселона.

По-рано пък от клуба заявиха недвусмислено, че мястото на централния нападател е на „Алианц Арена“ поне до края на контракта му, който изтича след една година.

През август „Лева“ ще навърши 34 години, което означава, че кариерата му върви към неминуем край и следващият му договор би могъл да се окаже и последен.

Първият скандал, който Левандовски забърка, бе през 2014 г., когато напусна Борусия Дортмунд със свободен агент, за да облече екипа на „баварците“. Тогава той разочарова мнозина от „жълто-черния“ лагер, като сред тях бе дори съотборника му - Марко Ройс.

Любопитно ще е да видим дали намерението му да напусне ще предизвика турболенция между Байерн Мюнхен и Барселона или всичките медийни публикации са били просто спекулации.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оги

    0 2 Отговор
    Тоя за пари и майка си ще продаде. Рядко гнусен типаж.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Е ти пък!

    0 3 Отговор

    До коментар #1 от "Оги":

    Човека си е поляк, нормално е!
  • 3 Що, ти без пари ли работиш?

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Оги":

    Ако му дават 50% отгоре, защо да не се хвърли... На 34 е. Колко още да играе - 2-4 год...
  • 4 глоги

    0 0 Отговор
    със свободен агент....КАТО свободен агент,а не СЪС.
  • 5 Дъртия

    0 0 Отговор
    Човека се е доказал. Вече иска да изкара няколко годинки в Барса, да им донесе някой трофей и да се пенсионира там. Така местните ще му се радват и ще си кара кефа. Добре го е измислил