Last news in Fakti

30 Май, 2013 15:45 1 620 0

Ники Михайлов: Избирайте ми само хубави жени

  • николай михайлов-
  • жени-
  • алесия
Ники Михайлов: Избирайте ми само хубави жени - 1
Снимка: БГНЕС

Вратарят на националния ни отбор по футбол Николай Михайлов написа странен статус в социалните мрежи по повод писанията за него в жълтата преса. Наскоро той обяви, че се разделя с половинката си Алисия. Въпреки това „жълтите“ вестници не спират да пишат по негов адрес, което го е извадило извън релси.

Ето какво сподели Михайлов по този повод:

„Събуждам се тази сутрин, сядам да закусвам и пиарката ми отново ми звъни, за да ми каже с коя съм бил миналата нощ, миналия месец и през последните две години... Чух толкова имена, колкото дори не мога да запомня. Щеше да ми е досадно, ако не беше забавно.

Любими мои жълти медии, поздравявам ви за фантазията! Радвам се, че ви помагам да си вдигате тиража. Но, моля ви, върнете ми жеста и бъдете така любезни да ми избирате само хубави жени. Знаете, че имам вкус.

Желая ви приятен ден и все така нестихващо творческо вдъхновение!".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА