Last news in Fakti

17 Май, 2022 10:27 1 371 0

Левски близо до сделка за 1 милион лева

  • левски-
  • александър краев-
  • футбол-
  • трансфер-
  • ференцварош

23-годишният Краев се появи на терена в края на срещата и помогна на тима на Станимир Стоилов да удържи крехката си преднина срещу ЦСКА и да завоюва трофей след 13-годишно чакане

Левски близо до сделка за 1 милион лева - 1
Снимка: БГНЕС

Андриан Краев, който в неделя вдигна Купата на България с Левски, остава е все по-близо до трансфер в 33-кратния рекордьор по титли на Унграия Ференцварош.

Футболистът е следен и от други чуждестранни клубове, чиито скаути бяха на „Васил Левски“, за да наблюдават представянето му срещу "армейците".

23-годишният Краев се появи на терена в края на срещата и помогна на тима на Станимир Стоилов да удържи крехката си преднина срещу ЦСКА и да завоюва трофей след 13-годишно чакане.

Добре осведомени източници твърдят, че Ференцварош вече подготвя оферта от 500 хиляди евро за услугите на Краев. Очаква се "сините" да я приемат и да постъпят солидни приходи в касата на клуба.

Представители на Ференцварош са гледали на живо Краев и в още няколко срещи и са останали с добри впечатления от изявите му с екипа на Левски. Офанзивният играч вчера получи повиквателна за националния отбор.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА