17 Май, 2022 18:02 1 451 2

Виктория Бекъм обяви, че култът към слабото тяло вече е демоде

  • виктория бекъм-
  • фитнес

Половинката на Дейвид Бекъм се радва, че жените вече искат да са здрави и с извивки

Виктория Бекъм обяви, че култът към слабото тяло вече е демоде - 1
Снимка: БГНЕС

Виктория Бекъм е идол на поколения млади жени, които искат едновременно успешна кариера, красив съпруг и зашеметяваща външност. Ако първите две не зависят изцяло от жената, то третото е напълно в нейните възможности. Бившата вокалистка на Spice Girls пусна нова линия дрехи с препратка към личния си стил в началото на века, но заяви категорично, че слабото тяло вече не е на мода.

Има доста закръглени и успешни жени в Маями, знаете ли? Те се разхождат из градските плажове без особено много дрехи и изглеждат фантастично. Демонстрират телата си с такава увереност. Намирам отношението и стила им за много освобождаващи“, каза съпругата на Дейвид Бекъм пред Grazia, цитирана от Bloomberg.

48-годишната певица и бизнесдама мина през своя много тежък период, в който се стараеше да се вмъква във все по-тесни дрехи, като дори в началото на кариерата ѝ имаше много хора, които се притесняваха за здравето ѝ.

Вече е демоде да искаш да си много слаб. Мисля, че жените днес искат да изглеждат здрави и с извивки. Искат да имат гърди и дупе. Колкото повече извивки имаш, толкова по-добре ще ти стоят моите VB Body дрехи“, каза още тя пред списанието.

Виктория е майка на 4 деца, но признава, че това не ѝ пречи всяка сутрин да започва деня си с клекове, а след това да вдига тежести във фитнеса по 5-6 пъти на седмица.

И аз преди се плашех от тежестите, но в последствие се оказа, че ги обичам. Имам си дори специални ръкавици за тях. Добре е да сменяш упражненията и да караш тялото си да работи. В момента имам доста повече мускулен тонус“, допълни още г-жа Бекъм.

Виктория споделя още, че Дейвид я харесва много в новия ѝ външен вид и заяви дори, че генерално мъжете си падат повече по пищните форми.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вдовец

    3 3 Отговор
    що за жена е тази, която няма къде да ощипеш !?
  • 2 свидетел

    6 1 Отговор
    след като успяха да унищожат хиляди млади момичета и човешки съдби - вече демоде ! слава Богу ! дано ги накаже рано или късно !