17 Май, 2022 21:32 4 876 0

Нюкасъл позлатява Моуриньо, за да повтори успехите на Челси с клуба

  • жозе моуриньо-
  • рома-
  • нюкасъл юнайтед

„Специалния“ винаги е обичал да разполага със сериозен бюджет, за да гради отбор

Нюкасъл позлатява Моуриньо, за да повтори успехите на Челси с клуба - 1
Снимка: БГНЕС

Жозе Моуриньо може да се окаже следващият мениджър на Нюкасъл Юнайтед, според испанското издание Marca.

Новобогаташите от Висшата лига възнамеряват бързо да се превърнат във водеща сила на „острова“, а за целта е нужен човек, който да знае как се печелят трофеи в тази конкурентна среда.

Смята се, че „Специалния“ съвсем скоро ще получи много сериозна оферта за работа от „свраките“, независимо от факта, че той многократно се е вричал във вярност на Рома през сезона.

Припомняме, че именно Моуриньо бе човекът, който направи най-голямата крачка в развитието на Челси, когато Роман Абрамович наля милиардите си в клуба. Именно в онзи период той си заслужи и прякора, така че една подобна сделка не е никак лишена от смисъл.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА