Last news in Fakti

20 Май, 2022 09:02 802 0

Бърнли прати Лийдс в зоната на изпадащите с точка срещу Астън Вила (ВИДЕО)

  • бърнли-
  • астън вила-
  • лийдс юнайтед

Битката между двата тима ще бъде жестока до последната секунда през уикенда

Астън Вила и Бърнли завършиха 1:1 в отложен мач от 18 кръг на английската Висша лига, като така гостите изплуваха над зоната на изпадащите и пратиха там Лийдс Юнайтед.

Ашли Барнс откри резултата в последните секунди на първата част от дузпа, а Емилиано Буендия изравни за „виланите“, като това се оказа достатъчно за „виненочервените“, защото имат по-добра голова разлика от прекия си конкурент в дъното на таблицата.

Марк Лоутън обаче си изкара червен картон в продължението на мача, след като се бе появил на терена само 5-6 минути по-рано, а това означава, че ще ще пропусне домакинството срещу Нюкасъл през уикенда.

По същото време Лийдс гостува на Брентфорд и определено ще следим развитието и на двете срещи в реално време, за да получим отговор на един от последните важни въпроси в Англия този сезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА