Last news in Fakti

23 Май, 2022 16:02 1 434 1

Локомотив представя Станислав Генчев и Живко Миланов тази седмица

  • станислав генчев-
  • локомотив софия-
  • живко миланов-
  • иван колев

„Железничари“ ще заложат на нов треньорски щаб

Локомотив представя Станислав Генчев и Живко Миланов тази седмица - 1
Снимка: БГНЕС

Локомотив София подписа днес договори със Станислав Генчев и Георги Миланов, за да застанат начело на тима от следващия сезон, съобщи Gong.

Бившите наставници на Лудогорец и Левски ще си партнират на скамейката за „железничари“, за да се опитат да извадят клуба от ролята на аутсайдер.

Иван Колев междувременно е определян за „магьосник“ от мнозина, защото успя да задържи клуба в елита с един от най-скромните бюджети в Първа Лига.

Очаква се новите треньори да бъдат представени на 25 май, като към екипа им се очаква да се присъедини още Петър Пеев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    4 0 Отговор
    Янкулов Георги и Живко са две различни имена , както ФАЛИРАЛИЯ отбор и цска ТИРЕ София 2016 също са два различни отбора.