Last news in Fakti

24 Май, 2022 21:03 2 794 4

Огромен гаф в международна телевизия: Манчестър Юнайтед е боклук

  • манчестър юнайтед-
  • bbc

От редакцията се принудиха да публикуват обяснение

Огромен гаф в международна телевизия: Манчестър Юнайтед е боклук - 1
Снимка: БГНЕС

Огромен гаф беляза днешния ефир ден в един от най-големите телевизионни канали в света - BBC. Причината е, че на крола (бел. ред.: пълзящи надписи в дъното на екрана) на спортните новини по телевизията се появи надпис, обиждащ Манчестър Юнайтед.

Манчестър Юнайтед е боклук“, гласеше текстът, който шокира и разсмя целия спортен свят в днешния празничен за България ден.

Огромен гаф в международна телевизия: Манчестър Юнайтед е боклук
Снимка: Twitter

От телевизията се видяха принудени да публикуват извинение, обяснявайки, че стажант в редакцията се е упражнявал без да осъзнава, че текстът ще бъде пуснат публично.

Факт е, че „червените дяволи“ изпратиха най-слабия си сезон в историята на Висшата лига, но срещу подобни квалификации се борят на практика всички спортни институции по света.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бай ганьо

    10 3 Отговор
    Ами така си е

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Обективен

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Бай ганьо":

    Боклукът си ти