25 Май, 2022 16:03 2 377 3

Кавдански за Яфа: До 4 часа пиеше в дискотеката, а на паркинга го биха, защото закача чужди жени

  • царско село-
  • мартин кавдански-
  • юсуфа яфа

Скандалът около Царско село придобива комични измерения

Кавдански за Яфа: До 4 часа пиеше в дискотеката, а на паркинга го биха, защото закача чужди жени - 1
Снимка: БГНЕС

Изпадането на Царско село и заличаването на клуба се превърнаха в международна спортна тема, особено след като Юсуфа Яфа съобщи в социалните мрежи, че е бит в съблекалнята и е получил заплахи за убийство от един от треньорите си. Днес пък капитанът на „царете“ - Мартин Кавдански, се изказа също по темата, като сподели някои трагикомични неща за своя вече бивш съотборник.

Сигурно е бил пиян от предишната вечер, защото е бил в столична дискотека до 4 часа сутринта“, каза халфът пред Gong.

Междувременно той разкри, че старши-треньорът - Стефано Макопи, е дал инструкции дузпата в последните минути срещу Локомотив София да бъде изпълнена именно от Кавдански, защото е било известно, че Ботев Враца води в своя мач, а собственикът - Стойне Манолов, вече е известил на играчите, че ще прекрати финансирането. Идеята е била капитанът и играч с най-много мачове за клуба да вкара последния гол в историята на Царско село.

Относно смешните обвинения на Яфа, че някой го е заплашвал с убийство - сигурно се е объркал. Ще обясня защо. Месец по-рано в столичен мол е закачал жената, на когото не трябва, и докато са го били на паркинга, е чул, че „ако това се повтори, ще го убият". Треньорът на вратарите бе изнервен от ситуацията и му каза да напусне терена“, допълни Кавдански по темата със заплахите за убийство.

И всичко това се случва в отбор от елитната Първа Лига в България...


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цирк

    17 1 Отговор
    от Цирккско село толкова. Клоуните напуснаха манежа. Жалко за ТОТО спорт, сега само Славия трябва да се оправя с нещата.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.