26 Май, 2022 18:03 6 951 6

„Майкъла“: На всички ни е ясно, че цирка на Манолов бе, защото е заложено на точен резултат

  • георги илиев - майкъла-
  • царско село-
  • стойне манолов

Засега обаче не е известно Прокуратурата да се е сезирала за уговорка на мача с Локомотив София

„Майкъла“: На всички ни е ясно, че цирка на Манолов бе, защото е заложено на точен резултат - 1
Снимка: БГНЕС

Трагикомичната сцена на последния мач от сезона между Царско село и Локомотив София даде повод на мнозина, за да твърдят, че собственикът на „царете“ - Стойне Манолов, е защитавал уговорка на „черно тото“, когато е слязъл на терена, за да изгони Юсуфа Яфа и да даде дузпата на Мартин Кавдански. На същото мнение е и Георги Илиев - Майкъла.

Гледах инцидента, такава трагедия в българския футбол няма. Ако това е вярно, че са дали три дузпи за Царско село и са изпуснати. Какво може да се случи? Да изгониш човек, който иска да вкара гол и да сложиш друг, който знае, че ще пропусне. Нали ще се сезира прокуратурата. Значи е заложено на точен резултат. То е елементарно. Всички го знаят и никой в България не смее да каже истината“, каза легендата на ЦСКА пред Sportal.

Собственикът на „армейците“ - Гриша Ганчев, също потвърди, че в българския футбол е уреждат мачове всяка седмица, но засега никой държавен орган не предприема мерки, за да прекъсне тази порочна практика.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въъъъх

    26 0 Отговор
    Ма, верно ли!!? Пък ние нищо не знаехме за резила в българския спорт...политика...икономика....!
  • 2 Николай Стоименов

    18 4 Отговор
    Ако не беше тоя келеш Майкъла ние нямаше да научим че в България се уреждат мачове
  • 3 Хаджигенов

    23 0 Отговор
    Ооо, за тази практика, търсете Бат Венци Медузата дебела ненагледна.
  • 4 кУмУнист

    17 0 Отговор
    Абсолютно е прав оранжевия. Не само този мач беше игран за точен резултат, ами последните мачове между цска1948, Арда, локо пд, тези какво черно тото спретнаха, даже от последните мачове можеше и златна обувка да вземе някой, то мач под 8 9 гола нямаше.
  • 5 Бизонче

    4 6 Отговор
    Две видни прасета си плюят в суратите. Тази червена прокоба друго може ли да сътвори?
  • 6 Алито от София

    4 1 Отговор
    Това са пълни глупости за уредени мачове в България, ако искате питайте Киро домуза, даже Пирин би много редовно лапникурец 2:4 у рязанград, и то пред очите на цяла България, за Славия не знам дали има честен мач през живота си