Last news in Fakti

4 Юни, 2013 13:03 2 979 0

В Казахстан: Мачът ще е като "ястие с български чушки"

  • национали-
  • казахстан-
  • ястие-
  • чушки-
  • контрола
В Казахстан: Мачът ще е като "ястие с български чушки" - 1
Снимка: БГНЕС

Казахстанците определиха предстоящия мач срещу България като "ястие с български чушки".

"Увлекателна дегустация очаква казахстанските футболни лакомници. За първи път националният отбор ще играе с България. Много интересно ще е да видим как на фона на един от най-бързо прогресиращите и перспективни европейски отбори ще изглеждат казахстанците. Остава да се надяваме да не се изложим.", коментира казахстанският сайт „Спортс”, поставяйки заглавие на статията си „Ястие с български чушки”.

"С всички момчета сме настроени за победа - рече нападателят Алексей Шчеткин, който е дебютант в националния. - Имаме сили да спечелим, макар че българите са много силен отбор.", допълва сайтът.

"Искам да видя пълни трибуни", каза Сергей Хижниченко, един от новаците в казахстанския тим.

"Всички българи играят в европейски първенства, където не заемат последните места със своите клубове", показа липса на осведоменост Хижниченко, тъй като доста от играчите в нашия състав са от "А" група.

"Гледахме мачовете на България с Армения, Италия и Малта - играта впечатлява - заяви капитанът Тимур Нурдаулетов. - Имат много силни изпълнители..", допълва той.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА