Last news in Fakti

27 Май, 2022 19:33 2 702 1

Уволниха Филипо Индзаги преди два месеца, а днес го връщат на работа

  • филипо индзаги-
  • бреша-
  • еугенио корини

В Бреша има нещо сериозно сбъркано в ръководството

Уволниха Филипо Индзаги преди два месеца, а днес го връщат на работа - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният нападател - Филипо Индзаги, попадна в епицентъра на една от най-небивалите треньорски саги в Италия. Първоначално той бе уволнен от Бреша, а само два месеца по-късно бе върнат на треньорския пост.

През март бившият голмайстор на Милан и Ювентус бе уволнен с аргумента, че няма да успее да върне клуба си в Серия А. За целта бе назначен Еугенио Корини, който не постигна нищо повече от това да задържи Бреша в зоната за плейофа, а там отпадна от Монца.

„Пипо“ сега се очаква отново да застане начело на тима, по информация на Sport Mediaset, за да се опита догодина да постигне така мечтаното завръщане в елита.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стиви Джи

    0 0 Отговор
    Пожелава успех на константинополския си приятел.