Last news in Fakti

30 Май, 2022 19:03 1 811 2

Силвио Берлускони иска скалпа на Милан и заяви, че Монца ще се цели в „Скудетото“ и Шампионската лига

  • силвио берлускони-
  • монца

Бившият премиер на Италия си постави високи цели

Силвио Берлускони иска скалпа на Милан и заяви, че Монца ще се цели в „Скудетото“ и Шампионската лига - 1
Снимка: БГНЕС

Дългогодишният собственик на Милан - Силвио Берлускони, помогна на Монца, за да постигне историческо първо класиране в Серия А през уикенда, но не възнамерява да спира дотук с целите пред новия си клуб.

Постигнахме невероятен, но заслужен успех. Нямам търпение, да срещнем Милан в регионалното дерби. Нашият клуб никога преди не е играл на това ниво. Гордея се, че донесох тази радост на феновете. Целите ни са много високи. Ще се стремим към спечелване на „Скудетото“ и в класиране за Шампионската лига“, каза бившият италиански премиер пред Corriere dello Sport.

Монца успя да отстрани Пиза във финалния плейоф и така за пръв път в 110-годишната си история ще се съревновава с най-добрите тимове от Серия А.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечо

    1 1 Отговор
    тос колко пчки е видял колко митко пиштова не е виждал наведнаж

    Коментиран от #2

  • 2 Мецана💻

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "мечо":

    И колко е видял по лаптопа, ум да ти зайде!