Last news in Fakti

30 Май, 2022 17:18 3 226 3

Топ модел и извънредно сексапилните ѝ приятелки показаха как се потят във фитнеса (ВИДЕО)

  • фитнес-
  • джой кориган

Гледката без съмнение е хипнотизираща

Топ моделът Джой Кориган реши днес да ни зарадва с най-неочаквано възбуждащото видео, което срещнахме в стандартните социални мрежи. На него тя и приятелките ѝ се потят неуморно във фитнеса по най-впитите и изрязани дрешки, които са намерили в гардеробите си.

Фонът на видеото може и да е „Sweat“ на Майлс Ерлик, но в главата ни по някаква причина не спира да звучи „Satisfaction“ на Бени Бенаси.

Оставете си го на репийт и ви гарантираме, че понеделникът ще се окаже доста по-приятен, отколкото сте предполагали сутринта, когато сте се приготвяли за работа.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ужас

    6 0 Отговор
    Пластмасови кукли не бях виждал да играят !!
  • 3 Хора честно ви казвам

    2 1 Отговор
    не издържам вече ОБРЪЩАМ РЕЗБАТА!Какви са тез изчадия какво е това нещо?
    Ще чупя тоз телевизор малиййй и кой знае на какво миришат.🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤪🤪🤪Каде са готините мацки , елегантни на висок ток с дълги рокли или поли да дразнят, а бе нещо като Моника Белучи!Вече е пълно с киборги 18.5см е и като ги видя ми става на гръцка маслинка.Мазни безвкусно облекло, гуменки скапани коси.