Last news in Fakti

5 Юни, 2013 20:00 2 261 0

Половината отбор на Реал иска да напуска

  • реал мадрид-
  • конетрао-
  • напускащи-
  • кайехон
Половината отбор на Реал иска да напуска - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
След като Гонсало Игуаин вече обяви, че напуска Реал Мадрид, още няколко футболисти искат да си тръгнат от “Сантяго Бернабеу”. 
 
Това са Раул Албиол, Хосе Кайехон и Фабио Коентрао, които считат, че времето им в клуба е приключило. Все пак добрата новина за клуба е, че не става въпрос за твърди титуляри. 
 
И тримата са използвани предимно в по-маловажните срещи, като от тях Кайехон игра в 41 двубоя през последния сезон, но в 20 от тях влизаше от пейката. Коентрао записа 30 мача (28 като титуляр), а Албиол 26 (20). 
 
Испанският централен защитник се превърна в 4-и избор за позицията след Рамос, Варан и Пепе и иска да играе редовно. Той обаче има договор до 2017-а и Реал ще иска може би доста пари за него. 
 
При Кайехон ситуацията е подобна, но от клуба не бързат да го продават, тъй като може да го използват в евентуална бъдеща сделка за Иско от Малага или Луис Суарес от Ливърпул. 
 
От тримата Коентрао е най-скъп, като се смята, че столичани ще искат да получат поне 18-20 милиона от трансфера му. Говори се, че може да последва Моуриньо в Челси, но засега не е ясно дали това ще се случи, тъй като от Реал го считат за добро попълнение за лявата зона и може да не го пуснат. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА