7 Юни, 2022 18:23 759 0

Удинезе е с нов старши треньор

  • андреа сотил-
  • футбол-
  • старши треньор-
  • удинезе

Името му е Андреа Сотил

Бившият играч на Удинезе Андреа Сотил е новият старши треньор на тима, съобщиха от елитния италиански клуб. Сотил, който има 115 мача като футболист за Удинезе в периода 1999-2003 година, заменя на треньорското кормило на отбора Габриеле Чофи, чийто договор не бе продължен, след като временно пое тима миналия декември.

"За Андреа това е страхотно завръщане в семейството на Удинезе, след като защитаваше цветовете на отбора като играч в продължение на четири сезона. Време е да се потопим в новото приключение и да върнем Удинезе към победите", заявиха от клуба.

Сотил подписа едногодишен договор в Удине. За последно той води Асколи, но напусна миналия месец, след като изведе отбора до шесто място в Серия Б.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА