Last news in Fakti

9 Юни, 2022 22:20 916 0

Людмил Хаджисотиров: Много често се учим повече от загубите

  • людмил хаджисотиров-
  • рилски спортист-
  • балкан

Портър игра с контузия

Людмил Хаджисотиров: Много често се учим повече от загубите - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров изрази своята гледна точка след втория пореден загубен финал за неговия отбор. Самоковци допуснаха поражение с 1-3 от състава на Балкан на финала, а ето какво сподели Удо след двубоя: “Балкан е заслужен шампион, поздравявам ги. Играха по-добре и с повече енергия. Поздравявам и публиката и ръководството им. Днес играхме по-борбено, рано натрупахме фаулове, имаше някои спорни отсъджания. Третата и четвъртата част ги надиграваме като точки и статистика, но това не беше достатъчно. Искам да поздравя и нашите фенове. Направихме доста силен сезон, спечелихме две купи. Всички съжаляваме, искахме да спечелим. Имаше някои обективни причини, които не зависят от нас, но не търсим никакви извинения. Поздравления за Балкан", цитиран от sportal.bg.

Двуседмичната пауза много ни се отрази на игровия ритъм. Трей Портър е голям барометър за нашата игра, той получи едно разтежение на бедрото в последния мач срещу Спартак Плевен. Стара се, стисна зъби и игра. Това обаче ни повлия много. Супер изморени сме, беше дълъг сезон и тежка битка, заедно с евротурнири. Борехме се за всяко първо място и постигнахме всички без финала накрая.

Тепърва ще мислим за напред. Дори и загубите са опит, от който се учиш. Много често от тях се учим много повече. Ние градим от доста време и се вижда как всяка година се катерим много високо в пирамидата. Миналата година направихме много силен сезон, тази още по-силен. Дали аз ще остана или не не го определям само аз. Тепърва ще имаме разговори.

Ние се водехме фаворити, но Балкан има много силни и класни единици, като на някои позиции ни превъзхождаха. С контузията на Трей Крисчън Джоунс го надигра. Той донесе шампионски опит и го предаде на своите съотборници. Като цяло те играха по-агресивно и с повече енергия в тази серия и една от причините е Джоунс”


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА