Last news in Fakti

11 Юни, 2022 16:18 2 560 2

Официално: Реал (М) обяви трансфер, който може да излезе 100 млн. евро

  • реал мадрид-
  • трансфер-
  • монако-
  • чуамени

Кралският клуб се договори с Орелиан Чуамени

Европейският шампион Реал Мадрид обяви привличането на френския национал Орелиан Чуамени от Монако. Според информациите сделката е за около 100 млн. евро, като 80 от тях са твърди, а останалите са под формата на бонуси. Договорът на самия халф ще е за 6 години, предава sportal.bg.

22-годишният Чуамени, който действа като централен полузащитник, ще пристигне за медицински тестове на “Сантиаго Бернабеу” във вторник, след което от 13:00 часа ще бъде представен официално.

След провала с привличането на Килиан Мбапе именно Чуамени стана трансферна цел номер 1 на Реал, независимо че двамата играят на различни позиции. За самия халф също беше приоритет да премине на „Сантиаго Бернабеу“ въпреки силния интерес на Пари Сен Жермен и Ливърпул към него.

През изминалата кампания дефанзивният халф изигра внушителните 50 двубоя за монегаските, в които се отчете с 5 попадения и 3 асистенции. Чуамени е вторият нов в Реал, след като преди дни клубът привлече и Антонио Рюдигер.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бушприт

    1 2 Отговор
    Значит "Реал"- Мадрид започва да чуаменисва. Като "Пари- Сен Жермен". От "Белия балет" ще стане, като цвета на водката на Мика Стоичкова.
  • 2 Раданч Татлъту

    2 1 Отговор
    Доста скъп ром.🦍🦍🦍