Last news in Fakti

12 Юни, 2022 21:32 2 855 64

Гонзо: Много помия се изля върху играчите, но те показаха, че са мъже

  • георги-
  • иванов-
  • николай михайлов-
  • недялков

Не бяхме готови за този цикъл мачове, обяви Николай Михайлов    

Временният селекционер на България Георги Иванов – Гонзо каза след ремито в Грузия (0:0), че е видял мъжка игра от страна на футболистите ни. "След загубата от Грузия не можем да говорим за класиране. Предвид многото контузени в общ план, предприехме тази идея да се браним и на контраатака да спечелим по някакъв начин. Благодаря на футболистите за себераздаването и изпълнението на тактическите указания. Показаха, че са мъже. Много помия се изля върху тях, но обществото ни е такова", заяви Гонзо.

"Вие нападението го видяхте и с Гибралтар. Имаме Йомов, Неделев, Янков, Десподов - все футболисти, придаващи класа в атака. Ние трябваше да направим най-доброто. Класирането не ме интересува, ние сме отпаднали още след мача с Грузия. Исках себераздаване, видях много неща. Много неща ще променим, които не могат да бъдат по този начин", добави Иванов.

"Ще имам разговор с Борислав Михайлов, ще вземем най-доброто за националния отбор. Най-подходящ за треньор ще е този, когото преценим", завърши Георги Иванов.

„Стояхме добре в атака, представихме се колективно и добре в защита. Надявам се всеки да направи своята крачка в клубовете и да изглеждаме по друг начин есента. Не бяхме готови за този цикъл от мачове. Всеки трябва да си направи изводите и да мълчим. Много хора не играха по клубовете си или бяха контузени. Когато редуваш слаби игри, е нормално да няма публика. Това са играчите на България. Виждате и младежите. Трябва да работим повече и да вдигнем нивото. Имаше умора. Трябва да излязат повече играчи навън, да отидат в чужбина. Видяхте в Грузия трима-четирима им правят разликата, защото играят в чужбина. Със семейството на Тошко Неделев сме 24/7. Някои хора да не забравят, че футболистите бяха с кръв преди 24 часа. Всеки дава всичко за този отбор. Виждате каква е ситуацията в държавата и в отбора“, заяви Николай Михайлов.

„Целият лагер беше труден. Повечето момчета не са играли, някои бяха контузени. Благодарен съм, че играхме мъжки днес, радва ме и това е пътят, заяви Антон Недялков. - Катастрофата доста ни разклати. Мен ми повлия и малко повече. Ние сме професионалисти обаче и трябва да си вършим работата. Младите трябва да разбират, че в националния отбор всичко е на живот и смърт. Дано показват качествата си в следващите мачове и да вземем по-добри резултати. Играхме за Тошко Неделев, играхме като за последно днес. Мога да говоря само за днешния мач. Надявам се, че в бъдеще ще изглеждаме по същия начин“.

Селекционерът на Грузия Вили Саньол е на мнение, че тимът му е трябвало да получи дузпа в днешния мач с България, завършил наравно 0:0.

„Това не беше добър резултат за нас. Не мисля, че сме играли мач, в който опонентът ни да не е направил нито един удар. Беше разочароващо. Реферът каза, че няма контакт в началото на двубоя. Може би имаше дузпа, може би контактът не беше толкова лек. След тези четири мача е невероятно, че имаме толкова много точки. Надявам се да подобрим още повече нивото си. Имахме доста положение, но съперникът се защитаваше добре. Това е футболът, опитахме. Взехме една точка. Следващият мач е със Северна Македония и е много важен за нас“, каза Саньол.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 САНДОКАН

    73 3 Отговор
    Стига вицове вечер , че не мога да заспя от смях.

    Коментиран от #14

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Много интересно изявление

    48 1 Отговор
    Българите са лъвове които са на трето място и разочарованието е огромно но надеждите са невероятни. Ще бъдем супер но......следващия път.
  • 5 Пурко

    72 1 Отговор
    Направо сте герои бе Гонзо. Такова катеначо даже и италианците не правят вече. Играем като опълченци срещу отбори като Грузия, Северна Македония и пр. без да минем центъра. Това го броите за успех вече, така ли

    Коментиран от #8, #43

  • 6 Адам Хилтън

    59 1 Отговор
    Не помия, ами камъни заслужават с тонове да се изсипят върху тях - заплати получават за да позорят държавата - ми те не са по-различни от политиците!
  • 7 Бягай бе 😂

    57 1 Отговор
    То щом и тренера не е в ред с главата, голяма катастрофа ще да е било
  • 8 Капитализъм

    39 1 Отговор

    До коментар #5 от "Пурко":

    ... в действие!!! Нали трябва да си заработи парите, та нали е от ръководството!!! Но всъщност помията беше към ръководството, а не играчите!!! Те толкова си могат!!!
  • 9 гост

    45 2 Отговор
    Стига бе Гонзо , фен съм ти ама на тия епилирани мадами да казваш мъже е смешно. Може да се правят на мъже ама във кръчмите и дискотеките иначе на терените са си мадами.
    Резултат от 0-0 с Гибрелтар е повече от жалко . По добре го закрийте националния отбор за да не се излагаме повече.

    Коментиран от #15, #56

  • 10 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    26 1 Отговор
    Има моменти,когато човек пък бил той и гонзо е редно да си затвори устата.Футболистите ,които играха за бг с изключение на Двама бяха тотално неадекватни и не знаеха какво правят на терена.стефанов и особенно един минчев ли бе играха със знание и самочуствие.другите бяха трагични.никога не гледам бг футбол,но след инцидента им казах на моите "Ангели" да заложат,че бг няма да загуби.....Грузия игра добре и има играчи,които играят грамотен футбол.
  • 11 фергюсън

    46 1 Отговор
    Не е ли голям срам за това , че се радвате за равен !! Докарахте БГ.футбол ,до ПОД ДЪНОТО !!!
  • 12 А50

    33 1 Отговор
    Е кажете си че толкоз си можете, че футбола ви е хоби и не играете за пари и тогава ще се радваме на равни с Гибралтар, Албания, РСМ без да обиждам тези отбори
  • 13 От тия дето играха в мачорете

    18 4 Отговор
    само петима могат да останат. Другите кой от къде е. Къде е оня от Ботев Кристиян Димитров? Трябват момчета на 1.75 см. Футболисти високи като англичаните и германците. А нашите кюпеци всички ги борят

    Коментиран от #34

  • 14 Минута мълчание в памет на бг футбола

    21 4 Отговор

    До коментар #2 от "САНДОКАН":

    То треньора е за това - да разведри, да успокои, да мотивира, да убеди, че не е чак толкова зле да са на дъното. За модерни тактики не го търси, щото няма кой да ги изпълнява.
  • 15 Пръц-пръц

    19 1 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    Не Гибрелтар, а Гибелтар!
  • 16 ИМПЕРИАЛИСТ

    28 1 Отговор
    Гонзо, не се самозаблуждавай! Тези футболисти нямат самочувствието за да побеждават... Това поколение е брак, няма какво да се лъжем. Гледай да не пострада психиката и на тези които идват след тях. Това е важното...

    Коментиран от #38

  • 17 Деян

    16 2 Отговор
    Помия се излия и ще се излива върху ръководството. Не върху играчите
  • 18 Хаха

    29 1 Отговор
    Не искаме да гледаме "мъжка игра", а футбол! Аз такъв не видях от страна на българите! Видях едни неможачи, които имаха трудности с обработването на топката, камо ли пасове да си дават! Дори до ъглов удар не стигнаха камо ли до положение за гол! Единствено успяха доколкото могат да пречат на противника да играе! Грузия изглеждаше, като световен шампион по футбол пред тези неможачи!
  • 19 Мим

    26 0 Отговор
    Абе уважавам го Гонзо,но какви глупости говори,че сме стояли добре в нападение.Той с всичкия си ли е Ами,че ние не удар към вратата нянахме,ами дори и един корнер нямаме.Това говори,че наистина сме стоели ,а не нападали...

    Коментиран от #57

  • 20 Оххххх

    17 0 Отговор
    Тези толкова пъти само изляха помия върху себе си,че около тях постоянно мирише на клоака
  • 21 Хи хи хи

    12 0 Отговор
    Добре че Ни СЪЖАЛИХА....
  • 22 9689

    11 0 Отговор
    Гонзо,вярваш ли в таласъми?
  • 23 Жорко

    11 0 Отговор
    Дано не се изправяме и срещу Андора . Поздрави от Гибралтар. УЖАСЕН УЖАС!!!
  • 24 Бой Джордж

    19 1 Отговор
    Продължаваме напред!Ще си направим анализите и ще си извадим изводите!Гледаме към следващия мач!Момчетата играха мъжки......все клишета и кухи фрази зад които стои едно голямо нищо.
  • 25 Тома

    18 0 Отговор
    Инженере ти гледа ли мача защото на мен ми се видя че тези мъже не могат да пипат топката
  • 26 Гост

    18 0 Отговор
    Стига глупости! Истината е че трябва да се смени това тежко корумпирано ръководство на БФС, което е в основата на създаването на това "незаменимо" поколение от връзкари в националния отбор по простата причина, че тези можещи момчета, които е следвало да са на техните места, отдавна са се отказали от футбола поради липса на подкрепа, заради лансиране на връзкарчетата и безперспективност! Ако сега се смени ръководството и се предприеме правилна политика, може след 10-15 г. да имаме конкурентноспособен национален отбор на най-добрите в света!
  • 27 Изглежда

    10 1 Отговор
    Смешно и трагично как топката отскача от краката на някои играчи ,сякаш се е ударила в стената на запустяла къща в Родопите. Бербатов в поемането на топката беше уникален!

    Коментиран от #31

  • 28 Опааа

    14 1 Отговор
    Какви мъже бре? 🤦‍♂️ Мишки!
  • 29 Жорж

    13 0 Отговор
    Много са смешни българските ритнитопковци.
    Страшно е Кумично тези ултра слабаци да си мислят, че са играли мъжки.
    Ние зрителите виждаме едни слабаци от група "Щ" които получават много пари за разходки.
  • 30 Самир

    18 0 Отговор
    Пълни нещастници и никой няма обективно виждане за това колко са безлични, дори смотани. От 30 г. Едни а същи безумни клишета. Били мъже, вдигат празните глави, събуждат се други хора след загубата и всякакви клишета - простотии.
  • 31 Гост

    9 0 Отговор

    До коментар #27 от "Изглежда":

    Извинявай, но на кой не отскача топката при поемането от днешните връзкари? Я кажи някое име да поспорим? И не само на Бербатов - едно време на всички национали топката "лепеше" на крака или я отвеждаха веднага в правилното празно пространство от всякакво положение... Независимо дали е бег, централен защитник, Стоичков или Бербатов!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Я Па Я

    7 0 Отговор
    А бе ясно е, че тея дръвчета на стават за футболисти, ами да идват към морето, че тука сервитьори, шофьори, барманчета по чалготеките ще ги вземат.
  • 34 Хаха

    6 0 Отговор

    До коментар #13 от "От тия дето играха в мачорете":

    Хайде глупости - има в отбора и кютуци-манекени почти по 2 м. в центъра на защитата, за които всички чужди отбори си казват: "вземи го ти - много добър българин е", вкл. за тоя Кристиян /Чорбаджийски, близнаците, Антв/! А голямата "звезда" от ляво Недялков беше толкова безпомощен срещу грузинеца, че му беше трудно да изчисти топката в тъч, а не да я отнеме! Поне 10 пъти позорно го минаха, като малка гара...

    Коментиран от #52, #58

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Ами ако

    6 0 Отговор

    До коментар #35 от "Мнение на Човек в 21 век":

    Всичките държави да изпукат от потоп ,ковид или гонорея и останем само ние,пак ще сме зле. Ще ни пречи влагата , сушата и липсата на рускини по черноморието. А и македонците ще останат ,но ще са на ,луната.
  • 38 Правилно

    16 0 Отговор

    До коментар #16 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Освен, че са тотални некадърници и вече 20 години дълбаят само надолу, то поне да пожалят децата и младото поколение, Или да закриват тази пародия или да почват да учат децата от А и Б на футбол и на футболна история. Да се учи ЗАДЪЛЖИТЕЛНО футболна история - как сме побеждавали велики футболни държави и отбори - Италия, Белгия, Аржентина, ФРГ, Франция и т.н., как Левски, ЦСКА Ботев Пд са побеждавали Аякс, Ливърпул и Барселона, как даже Берое, Марек и Академик са побеждавали Ювентус, Байерн и Милан. и още и още! Това сега звучи като научна фантастика или като компютърна игра!
    а сега се промива съзнанието на децата, че равенство с Грузия или Македония е голям успех! Такива измислени държави не само , че нямаше, а мачовете с например с Норвегия, Дания, Турция, Финландия почваха от 3:0 и нагоре, да не говорим за Люксембург, Малта, Андора, Лихтенщайн - от 6, 7 нагоре...
    Не подменяйте историята само защото сте некадърни да постигнете нещо. Вън чужденците от българските отбори!Вън некадърниците, допуслали най-голямото падение на българския футбол!

    Коментиран от #39

  • 39 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 2 Отговор

    До коментар #38 от "Правилно":

    Браво, това е пътят..., но детските отбори са това което се задава на хоризонта на БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ, направо са като ЦУНАМИ ОТ ТАЛАНТИ,....страхотно нахъсано и талантливо поколение, въпреки мизерните условия за подготовка в сравнение с връстниците им на запад....

    Коментиран от #41

  • 40 Азим

    2 0 Отговор
    Той цикъла за всички е един. Македония е победила Гибралтар с 4:0.

    Коментиран от #59

  • 41 Чернокож китаец

    8 0 Отговор

    До коментар #39 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Стоичков да не е имал условия , камо ли като на запад. Биеше вечер след 20:00 свободни удари в казармата след като е обелил 5 чувала картофи преди това, а сега какво. Детето още не проходило баща му се вайка че нямало условия като на запад. Точно обратното тези сега са продукт на условията и за това са на това дередже. Проблема е в чуждите играчи в основните ни клубове. лудогорец 9-10 чужденци титуляри, цска 9-10 чужденци титуляри, Левски 5-6 чужденци титуляри. Ншият национален отбор в момента го виждам все едно хвърля салфетки от чували на терена а не да борави с топката. Трябва дисциплина и режим, не в студентски град да хвърляш салфетки на мазна чалга.
  • 42 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 1 Отговор
    ВИЕ сте ПОЗОР А ФУТБОЛ имахме някога сега корупциикражби далавери
  • 43 Aлфа Bълкът

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Пурко":

    Тоя мъпет бил ли е в някой от автобусите по време на катастрофата?
  • 44 Цъкльо

    2 1 Отговор
    Гонзото много "умно" се изказа, доста "интелигентен" тренер.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 1 Отговор
    БФС МИХАИЛОВ корупцията съсипаха БГ футболът
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Търто

    3 0 Отговор
    Ама ние национален отбор ли имаме. След 94 г. Кръгла нула.

    Коментиран от #50

  • 49 пояснение

    5 0 Отговор
    75% територията е докарана до състояние на демографска пустиня . 5 000 000 сгъчкани в големите градове , се борят да оцеляват. Спорта не вирее на жълтите павета , там изкушенията са много .И като няма качествена , широка база за ранна селекция , остават връзкарите ,и тези на родителите с възможности. Вноса на чужденци допълнително убива , и демотивира . И както знаете сегашните поколения , са много по-чувствителни , душевно раними , и не могат да устояват на стреса , или подвикването на треньора.
  • 50 някой

    2 0 Отговор

    До коментар #48 от "Търто":

    До когато Балъков окачи бутонките на стената.
  • 51 женски мъже

    6 0 Отговор
    Какви мъже? И срещу отбор от детска градина ще паднат! Разформиране на отбора! Разпускане на БФС! Ново НАчало!
  • 52 Хи хи

    2 0 Отговор

    До коментар #34 от "Хаха":

    ТуриСтов от дясно е по-зле. При дузпата на първия мач го развинтиха като ГАЙ. Да ама с високите оказаха някаква съпротива. А джуджето Едисон гледаше мача от близо и гледаше да не го стъпка когато играеше.
  • 53 Иван

    4 0 Отговор
    Ама то големи мъже 0 на 0
  • 54 Абе Гонзо

    7 0 Отговор
    А и ти не ставаш за треньор.Доказа го и в Левски и в Ч.Море.Да се играе в защита срешу отбор като Грузия,който всеки европейски отбор ще разпердушини е срам и то голям.Следващия мач изнесете същото грозно представление и срещу Гиблартар,та белким не ви вкарат гол.Какви мъже са тези нещастници.По грозен футбол не бях гледал.Топката се изритва напред ,където седи едно дърво с забавени движения А.Илиев и понякога крилото Минчев,който в интерес на истината се стара,но сам не може.Две дървета в защита,които и костенурка ще надбяга,но грузинците не се усетиха да атакуват през центъра.Двата бега пълна скръб.Разминаваха ги като флагчета и създаваха удоволствие на публиката с литканията си във всички посоки.Жалки и нещастни.По добре да беше играл младежкия отбор от колкото тези недуразумения.Пускате едни и същи пловдивски тюфлеци,които не стават за нищо а дървото Костадинов,който знае да рита само назад ,"най добрия".Тежката категория Михайлов,не смее да излезе като вратар напред,за да не се разпадне.Въобще не ми се коменрира.По селски футбол без никаква мисъл за атака не бях гледал.
  • 55 алфа херинга

    4 0 Отговор
    Тия само гледат да прехвърлят вината на някого. Преди години, обвиняваха Бербатов, Мартин и Стилян Петрови, че не повеждали младите, че не се изявявали като лидери и тем подобни глупости. Като се махнаха, се видя че от т.н. млади и чеп за зеле не става.
  • 56 Грешен резулрат

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    С Гибралтар беше 1:1 с измислена дузпа за тях. Не че 1:0 би било добре, но също игра с ръка срещу Македония ни отмениха дузпата.

    Коментиран от #64

  • 57 Интервю

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "Мим":

    Явно си пишеш колкото да хейтиш. Напротив каза, че не сме добре в нападение, защото ги няма Неделев, Йомов и Десподов аз бих добавил и Ради Кирилов. Това са играчите просто с тази група и тези здрави играчи няма кого да пусне офанзивен играч. Десподов си изпроси безмислен картон срещу Гибралтар и го наказаха толкова му е акъла.
  • 58 Недялков

    2 0 Отговор

    До коментар #34 от "Хаха":

    За Недялков много странно, защото си е много добър футболист. Явно нещо се счупи като цяло в отбора. Но иначе без добри централни защитници отбор не се гради а ние ги нямаме.
  • 59 Сравнение

    1 1 Отговор

    До коментар #40 от "Азим":

    Победи ги в къщи ама като гост се измъчи до 83 мин беше 0:1. Също като наще, но при нас им дадоха дъзпа и изравниха. Мач с мач не може да се сравнява. На нас ни трябва добър треньор и ще бъдем на нивото на Македония и Грузия за повече нямаме играчи.
  • 60 ти ли бе

    1 0 Отговор
    хайванин....
  • 61 Помияр

    3 0 Отговор
    Каква помия бе....тия "футболистчета" не се научиха да използват думичките по предназначение. Гледах мача с Грузия, отчайващо зле, 2-3 се опитват да изчистят грешките на останалите. Тоя дървен кон номер 10 ,не му помня и името, явно има защо, че той 1 топка не може да отиграе, стои като знак закован и ...топката не се спира, тя се удря все едно в стълб, ама така ще е като по често се посещават чалготеките отколкото тренировките....
  • 62 да да

    1 0 Отговор
    Слаб отбор.....
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Грешен код от картинката

    0 0 Отговор

    До коментар #56 от "Грешен резулрат":

    Измислен си ти!