Last news in Fakti

9 Юни, 2013 15:35 1 819 0

Нани поиска спешна среща с Дейвид Мойс

  • нани-
  • манчестър юнайтед-
  • бъдеще-
  • мойс
Нани поиска спешна среща с Дейвид Мойс - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Португалският халф на Манчестър Юнайтед Луиш Нани е поискал спешна среща с новия мениджър на клуба Дейвид Мойс. На нея Нани ще настоява да научи какви са плановете на Мойс, за да може да реши какви стъпки да предприеме около кариерата си. Нани има договор за още една година с Юнайтед, но в последните години често оставаше на пейката и това не му харесва.
 
“Още не знам къде отивам и дали ще отида някъде. Не искам да коментирам спекулации. До няколко дни всичко ще се знае”, обяви Нани.
 
Положението му на “Олд Трафорд” обаче изглежда все по-несигурно, особено след привличането на Вилфред Заха и възстановяването на Ашли Йънг. Сериозен интерес към него има от Галатасарай и Монако. 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА