15 Юни, 2022 15:48 3 577 3

Родна поп изпълнителка показа редки кадри от фитнеса

  • веселина попова-
  • фитнес

Тя дори добави хаштаг за това, че е фитнато мамче

Родната поп изпълнителка Веселина Попова публикува в социалните мрежи редки свои кадри от фитнеса, които откровено казано ни привлякоха вниманието.

Талантливата изпълнителка е една от малкото, които притежават идеалната външност за попфолка, но са се опазили от жанра, който често е повод за разединение в обществото ни.

Готови сме да се обзаложим, че тук ще имаме конституционно мнозинство около факта, че тя изглежда зашеметяващо в спортните си гащета и сутиен.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Aлфа Bълкът

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Тая не е ли от":

    Дори да е циганка е по-красива и секси е от оная актриса дето Марчето писала за нея.
  • 3 Рошко

    0 0 Отговор
    Е па коли и, вестнс пък тая бе з първи път я чувам, или някой чичко паричко се опитва да я направи известна, и кажете им моля ви се че вече е много демоде да си цъкат селфита пред огледалата в тоалетни фитнеси и прочее