Last news in Fakti

10 Юни, 2013 19:08 1 200 0

Наско Сираков: Връщам се вкъщи, искам да променя много неща!

  • наско сираков-
  • левски-
  • христо йовов
Наско Сираков: Връщам се вкъщи, искам да променя много неща! - 1
Снимка: БГНЕС

На представянето си пред медиите, новият спортно-технически директор на Левски Наско Сираков заяви следното: 

„Много се вълнувам, защото се връщам вкъщи. Осъзнавам огромната отговорност и очакванията на всички, които обичат Левски, а те са много. Идвам с идеята да върнем Левски там, където му е мястото.
Всеки един футболист ще трябва да заслужи мястото си в отбора и то не само на тренировките, но и с това, което показва извън терена. Искам да променя много неща.

Радвам се, че Ицо (Йовов) ще е с мен, защото никога не съм обичал да играя шах само с пешки, а със силни фигури като него. Към него обаче ще съм най-взискателен.”, заяви Сираков.

„Боримиров е едно от знаковите имане в клуба през последните 15 години. Ние му направихме предложение, но той още се колебае. Относно Станимир Стоилов – той е треньор на Ботев (Пловдив), не ми задавайте повече въпроси за него. Няма да правя опити да говоря с него и екипа му.”, допълни Наско.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА