Last news in Fakti

16 Юни, 2022 22:33 1 238 0

ЦСКА влиза в битка за капитана на Слован Братислава

  • васил божиков-
  • слован братислава-
  • цска

Защитникът обяви, че напуска клуба си

ЦСКА влиза в битка за капитана на Слован Братислава - 1
Снимка: БГНЕС

Изминаха само часове, откакто Васил Божиков обяви, че напуска Слован Братислава, и родният таблоид „Блиц“ съобщи, че ЦСКА проявява интерес към опитния централен защитник.

Изданието твърди, че лично Гриша Ганчев се е обадил на 34-годишния бивш национал на България, за да провери нагласата му да играе за „армейците". Двамата работеха заедно в Литекс преди футболистът да бъде продаден в Турция.

Божиков е сред най-класните централни защитници в родния футбол, но възрастта му несъмнено може да се окаже проблем с оглед амбициите на „червените“ за титлата и нова атака на групите в Лигата на конференциите.

Припомняме, че Васил Божиков бе капитан на Слован в продължение на 4 сезона преди днес да обяви, че си тръгва.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА