Last news in Fakti

18 Юни, 2022 10:03 3 173 5

Ивелин Попов оприличи Йордан Лечков на папагал Какаду (СНИМКА)

  • ивелин попов-
  • йордан лечков

Новото попълнение на Левски публикува „история“ в социалните мрежи

Ивелин Попов оприличи Йордан Лечков на папагал Какаду (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС

Ивелин Попов се присъедини към шегите с облеклото на Йордан Лечков, оприличавайки го на папагал Какаду. Бившият капитан на националния отбор публикува кратка „история“ в своя Instagram профил, за да се присмее на вицепрезидента на БФС, научихме от „Тема Спорт“.

Лечков стана пословичен за комичните си ризи и тениски във всевъзможни цветове. Той дори се превърна в MEME в социалните мрежи през последните години.

Вестникът междувременно анализира публикацията, като я обвързва с изказването на вицепрезидента, че БФС ще обжалва решението на СГС срещу конгреса от 12 октомври миналата година. Изявата на „Попето“ стана скоро след думите на бившия национал.

Ивелин Попов оприличи Йордан Лечков на папагал Какаду (СНИМКА)
Снимка: Instagram

Рядко обаче от лагера на Левски някой си позволява да критикува открито ръководството на БФС. Ивелин Попов обаче е едва от няколко седмици играч на „сините“, така че все още може да не е воден разговор с него на тази тема.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дани

    10 1 Отговор
    Селски тарикат ...САМО ТУК МУ МИНАВАТ ТАРИКАТЛЪЦИТЕ.
  • 2 Внос / Износ

    12 1 Отговор
    Ромското в него няма как да не се прояви! Този етнос, който идва от Индия съчетава виолетово, зелено и оранжево. Но по- важното е не начина на обличане, а начина на действие!
  • 3 Крас

    6 1 Отговор
    Каква промяна може да настъпи при човек.
    Доскоро,а и сега тези комедианти от БФС всички хора ги уважаваха и ценяха като футболисти,сега се оказа,че са изчерпани от към идеи,не работят,търсят си оправдания,неприемат слабостите си.
    Най-добре е за тях,в името на футбола и многобройните му привърженици просто да се оттеглят,давайки възможност да се случи нещо ново и положително и запазвайки час от народната любов към тях.
    Уви. Гледайки телевизионните им изяви и слушайки как говорят и какво говорят стигам до извода,че и липсват много нещо-култура на общуване,образование,интелект.
    Изглежда,че цялата футболна общественост е на това ниско ниво.
  • 4 Ицо

    10 1 Отговор
    Защо обиждаш папагалите какаду бе Попов
  • 5 Трезвомислещ българин

    9 1 Отговор
    Какаду, ама без качулка. Нова разновидност: гологлаво какаду.