19 Юни, 2022 14:33 3 108 5

Разследват Винс МакМеън за тайна сделка за $3 млн. със служителка, с която е имал любовна афера

  • кеч-
  • wwe-
  • винс макмеън

Шефът на най-голямата организация за кеч слезе временно от поста си на президент и изпълнителен директор

Разследват Винс МакМеън за тайна сделка за $3 млн. със служителка, с която е имал любовна афера - 1
Снимка: Shutterstock

Основателят на най-голямата кеч-организация в света - Винс МакМеън, официално обяви, че слиза временно от постовете си на президент и изпълнителен директор за WWE, научихме от CNN.

Бизнесменът е разследван от борда на директорите в своята компания за сключване на тайно споразумение в размер на $3 млн., с което е откупил мълчанието на своя служителка, с която е имал любовна афера. Разкритията са на The Wall Street Journal.

МакМеън ще отстъпи позициите си на своята дъщеря - Стефани, докато тече разследването, а междувременно ще запази позицията си на член в организационната комисия, които се грижи за шоуто и различните му формати.

WWE датира от 1980 г. насам, като за изминалите вече повече от 40 години се превърна във водеща компания за спортно шоу, като стойността на пазарния ѝ капитал към днешна дата се изчислява на над $4,65 млрд.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В Киреча

    3 1 Отговор
    Виж ве Киро виж, как се прави, след като хванеш парапета!

    Коментиран от #4

  • 2 Aлфа Bълкът

    4 2 Отговор
    В кеча няма нищо истинско, дори такива истории.
  • 3 ,,,

    1 0 Отговор
    Само той да е. Голям процент от хора на служби, от които зависи всичко от тях, за да си оправят живота, живота на децата си преспиват с младото, но и красивото. Има и виц по живково. Преди да влезеш в стаята на директора, мулиционера от дс и сега бизнесмени, управители на фирми.. Та отгоре в стаята над дивана има картина с пиленца... Лягай, защото, ако не легнеш и ще изхвърчиш, като пиленце през прозореца. След 1989 българите полудяха за млади момичета без пари и работа. Същото е днес. Кирчо не знаем, как стоят нещата, но поне младо с младо по може, а не старец червата му висят с младо да го лигавихохи. Огледалото на депутати, полицаи, данс, разследваши навън полицаи, а тях няма кой да им държи снетка, хилят се като задоволени, добре че ги оженихме. Родителите на момичета млади бяха настръхнали, хвърлял в завесения салфетки, с др за една нощ, с мюсюлманки и кво им попадне, при ТЖ бяха по въздържани младежите. Карай да върви, весело да им е. Получавам разстройство от такива мъже. Бъдете въздържениatarsheta
  • 4 Ромул

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "В Киреча":

    Евала ве, киреч! Ама кирету май няма 3 млн. излишни да плаща,щото козунаците и разните там безглутеинови измишльотини не струват като пазарен капитал кой знай колко много. Пък и парапета нали УЖ се е сгодила....
  • 5 Ханойчо

    1 0 Отговор
    Циркът е пълен...