Last news in Fakti

22 Юни, 2022 09:24 715 0

Ангел Стойков е основен вариант за нов старши треньор на Пирин (Благоевград)

  • пирин благоевград-
  • треньор-
  • ангел стойков

Има и още една опция за овакантения пост, като пак става въпрос за млад специалист

Селекционерът на юношеския национален отбор до 19 г. Ангел Стойков е основен вариант за нов старши треньор на Пирин (Благоевград), пише "Тема Спорт", цитирана от Спортал.

Както е известно, досегашният наставник на орлетата Радослав Митревски обяви изненадващо, че напуска поста, като е изтъкнал лични причини. Това му решение очаквано хвана зелените неподготвени, но те веднага са започнали да сондират мнения за нов треньор. Има и още една опция за овакантения пост, като пак става въпрос за млад специалист. Както е известно, наскоро Георги Иванов-Гонзо обяви, че предстои ревизиране на договорите на всички селекционери на различните гарнитури.

При Стойков 19-годишните играха на Европейско първенство, като често достигаха до елитните кръгове. Той се вписва отлично в концепцията на Пирин. Клубът пусна в предварителна продажба абонаментните карти за сезон 2022/23. Те ще важат за домакинските мачове в Първа лига и Купата на България. Стандартната карта е с цена 100 лева (за притежателите на такава от миналия сезон е 90 лв.), тази за ученици и пенсионери е 60 лева, а ВИП - 400 лева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА