Last news in Fakti

23 Юни, 2022 17:33 1 772 4

„Божигол“-младши с дебют при професионалистите едва на 15 години

  • валери божинов-
  • янтра габрово

Изглежда крушата не пада по-далеч от дървото

„Божигол“-младши с дебют при професионалистите едва на 15 години - 1
Снимка: БГНЕС

Валери Божинов-младши записа първи минути в професионалния футбол, след като влезе като резерва с екипа на Янтра Габрово в приятелския мач с Етър Велико Търново, завършил 2:1 за „болярите“.

Синът на „Божигол“ изглежда тръгва по стъпките на баща си. Той също дебютира на 15 години в Италия, когато носеше екипа на Лече, а след това потегли към бляскава кариера с екипите на Фиорентина, Ювентус и Манчестър Сити.

Младши е дете от връзката на Валери Божинов с попфолк певицата Алисия. Той е роден през 2007 г..


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван от Каспичан

    6 2 Отговор
    Бляскава кариера, ХА ХА ХА
  • 2 Хахо

    7 1 Отговор
    Ако е наследил от татко си и мерака да гони от сутрин до вечер малки котета, то до навършване на 20г. възраст може да е приключил с футбола
  • 3 Хаха

    1 1 Отговор
    Баща му на 16 вкарваше серия А и пак нищо не стана от него.77
  • 4 БожиШмрък

    1 1 Отговор
    Баща му беше добър футболист до докато не започна да излиза по заведения и да обръща внимание на кокаина, иначе жените сами го търсят защото виждат, че има много пари