Last news in Fakti

27 Юни, 2022 23:03 1 000 3

Марица чака съперниците си в Шампионската лига чак в групите

  • марица-
  • шампионска лига

Българският шампион си гарантира участие в турнира с постоянството си през годините

Марица чака съперниците си в Шампионската лига чак в групите - 1
Снимка: БГНЕС

Българският хегемон в женския волейбол - Марица Пловдив, ще се включи директно от групите на Шампионската лига, научихме от Sportal.

„Жълто-сините“ ще играят за седма поредна година в турнира, като амбициите на клуба са за подобряване на резултатите именно на най-големия европейски форум с оглед липсата на конкуренция в родното първенство.

През настоящата седмица ще бъде теглен жребият за квалификациите, но вече има яснота за една голяма част от сигурните участници в груповата фаза. Това са отборите на Азоти Хемик, Алба Блаж, Алианц, ВакъфБанк, Веро Волей, Волеро, Девелопрес, Динамо, Едзаджъбашъ Динавит, Игор Горгондзола, Караро Имоко, ЛКС Комерсекон, Локомотив, Мюлуз, Потстдам, Прометей, Уралочка, Фенербахче Опет, ЦСМ Търговище.

На 1 септември ще се реши дали руските тимове ще получат право на участие или ще се превърнат в отново в косвени жертви на войната с Украйна.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Мана Мана

    3 0 Отговор
    Поне да бяхте сложили снимка на българските момичета, толкова ли е трудно?
  • 3 бушприт

    0 0 Отговор
    Ох,и аз искам там,където е дясната ръчичка на волейболистката с номер 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!