Last news in Fakti

30 Юни, 2022 21:33 1 516 1

Стана ясно кога Левски и Лудогорец ще спорят за Суперкупата

  • левски-
  • лудогорец-
  • суперкупа на българия

От БФС представиха календара за новия сезон

Стана ясно кога Левски и Лудогорец ще спорят за Суперкупата - 1
Снимка: БГНЕС

Суперкупата на България отново няма да даде началото на новата кампания, а ще се проведе дълбоко след началото на сезон 2022/23. Това стана ясно от публикувания днес от БФС календар за шампионата.

30-31 август или 1 септември - това са трите дати, които фигурират в календара за отложени срещи, като обичайно в този промеждутък се организира и въпросната среща между шампиона на страната и носителя на Купата на България.

Припомняме, че първият кръг от Първа Лига ще се състои в уикенда между 8-10 юли, а началото на надпреварата за купата е планирано за 21-25 септември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Насо почетен лидер на ДПС

    1 5 Отговор
    Успех на Лески - Юнайтед Груп.