Last news in Fakti

8 Юли, 2022 17:03 905 0

Челси си иска обратно защитник от Манчестър Сити

  • нейтън аке-
  • манчестър сити-
  • челси

Нидерландецът бе прогонен от „Стамфорд Бридж“ преди 5 години

Челси си иска обратно защитник от Манчестър Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Нидерландският централен защитник - Нейтън Аке, може съвсем скоро да се озове обратно в бившия си клуб - Челси, ако информацията на британския Times се потвърди.

27-годишният бранител дебютира в професионалния футбол с екипа на „сините от Стамфорд Бридж“, но в продължение на 4 години не преотстъпван под наем в Уотфорд и Борнемут, докато накрая не бе продаден на „черешките“ срещу €22,8 млн., а след това се озова в Манчестър Сити за €45,3 млн. При „гражданите“ обаче отново се превърна в резерва и ето, че отново е напът да смени клубната си принадлежност.

Аке обаче трябва да премисли много добре опциите си, защото напоследък подобни завръщания из клубовете не завършват особено добре. Припомняме случаите с Ромелу Лукаку и Пол Погба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА