Last news in Fakti

12 Юли, 2022 20:03 1 732 3

Усик покани бивш спаринг партньор на Фюри, за да му помага преди битката с Джошуа

  • олександър усик-
  • мартин баколе-
  • антъни джошуа-
  • тайсън фюри-
  • бокс

Конгоанецът сам има амбиции един ден да се боксира за титлата

Усик покани бивш спаринг партньор на Фюри, за да му помага преди битката с Джошуа - 1
Снимка: БГНЕС

Олександър Усик навлиза в последния етап от подготовката си за реванша срещу Антъни Джошуа, като вече е ясно с кого ще прави спаринг преди заветния двубой. Това е 29-годишният конгоанец Мартин Баколе, научихме от Sky Sports.

198-сантиметровият боксьор бе част от лагера на Тайсън Фюри преди двубоя му с Дилиан Уайт, като причината е, че той е достатъчно висок и агресивен, за да репликира поведението на „Ей Джей“ на ринга.

Баколе има една-единствена загуба в кариерата си дотук и тя е от Майкъл Хънтър през 2018 г. Той пък на свой ред е губил единствено от Усик, когато двамата се състезаваха в полутежка категория.

Украинецът ще трябва да поработи доста, защото върху плещите му вече тегне статута на световен шампион, наред с войната в родината му.

Мачът между Олександър Усик и Антъни Джошуа е насрочен за 20 август в Саудитска Арабия.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Помак

    3 3 Отговор
    ..Усик е обикновена укренска мутра /укра е област ма Росииската Федерациа..време е да сфикваме !..иначе ша ни санксионират от ООН ;)/

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този

    1 1 Отговор
    Път Джошуа ще победи. Бих заложил 1000лв. Поради ред причини.