19 Юли, 2022 18:48 2 248 0

Лорен Симпсън показа как изглеждат 200 калории в някои любими сладки изкушения (ВИДЕО)

  • лорен симпсън-
  • фитнес

Фитнес инструкторката е категорична, че грамажът невинаги кореспондира с калориите

И вие ли сте от онези хора, които обичат да си броят калориите, за да поддържат добра физическа форма? Е, ето, че задачата ви е напът да стане една идея по-лесна, защото водещата фитнес инструкторката Лорен Симпсън публикува в своя Instagram визуална разбивка за 200 калории в някои от любимите ни фитнес изкушения.

Няма да назоваваме конкретните марки, тъй като и без друго те не са от особено значение, а по-скоро е това, което предлагат на своите клиенти.

43 г. шоколадови бонбонки със захарна обвивка са еквивалентът на 200 калории, ако сте почитател на този вид занимавка по време на филм.

Сладоледът е особено популярен през лятото, така че определено е полезно да знаем какво ни носи. В случая Симпсън е показала вариант без краве мляко и само с растителни продукти. От него цели 148 г. биха ни набавили 200 калории.

Шоколадовите бонбони с карамел са може би една от най-тежките храни, които ни омайват със сладостта си, но се трупат върху ханша. 35 г. от тях са равни на въпросното количество енергия.

Шоколадовите бисквитки също са доста коварен източник на нутриенти. Само 2 и половина от тях или 40 г. са достатъчни, за да прекалим.

Овесените барчета са малко по-приемливи, но все пак - 3 от тях или 54 г. се равняват на 200 калории.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА