Last news in Fakti

21 Юли, 2022 22:03 2 982 1

Легенда на UFC разкри колосални разлики в хонорарите на най-великите бойци във федерацията

  • даниел кормие-
  • ufc-
  • mma-
  • хабиб нурмагомедов-
  • конър макгрегор-
  • израел адесаня

Той дори обяви, че чекът с наградата им бива хвърлян пренебрежително в съблекалнята

Легенда на UFC разкри колосални разлики в хонорарите на най-великите бойци във федерацията - 1
Снимка: Shutterstock

Легендата на UFC - Даниел Кормие, направи любопитни разкрития относно хонорарите на някои от най-великите бойци в историята на федерацията. От тях става ясно, че има огромни разлики в парите, които получават едни бойци за сметка на други.

Израел Адесаня получава около $7 млн. за бой или между $5-7 млн. Хабиб Нурмагомедов най-вероятно е прибирал по $10 млн., докато Конър МакГрегор изкарва по $15-20 млн.“, каза Кормие в подкаста The Pivot.

Той също така разкри за пренебрежителния начин, по който бойците получават заплатите си, а именно в минутите след даден двубой, докато са в съблекалнята им бива хвърлен пренебрежително.

В същото време редица MMA бойци публично се оплакват от парите, които им се предлагат за мачовете, като най-често те не надхвърлят $50-100 хил. Самият Франсис Нгану, който е шампион при най-тежките, публично признава, че иска да се впусне в бокса, за да започне да изкарва по-достойно възнаграждение за жертвите и таланта си.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не ме интртесува

    1 4 Отговор
    Нито турция , нито укра и дори Русия!...плащам солено за стикера на нато