Last news in Fakti

24 Юли, 2022 15:03 6 012 4

UFC боец наказа самопровъзгласил се за непобеден уличен боец с 200 дуела (ВИДЕО)

  • ufc-
  • mma-
  • крис къртис

Поредният провокатор в социалните мрежи усети разликата с професионалния бой

UFC боецът Крис Къртис даде ценен урок на самопровъзгласилия се за непобеден уличен боец с актив от 200:0, след като решил, че може да се мери с професионалистите в октагона.

Мъжът се свързал със собственика на спортната зала Xtreme Couture - Джейкъб Де Леон, за да му предложи тежък спаринг с момчетата, които се готвят за мачове в най-голямата федерация за смесени бойни изкуства.

Резултатът обаче за уличния боец далеч не е това, което е очаквал, тъй като е видимо, че насреща си има човек, който е посветил живота си в изучаване на техники за атака и самоотбрана.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Селския

    16 7 Отговор
    Ай стига, тоя го ползват за боксов чувал, тоя е уличен боец, колкото аз съм китаец........а тоя професионалист у наше село ще му измъкнат капачките за 5 Мин..............

    Коментиран от #3

  • 2 ФАКТ

    9 8 Отговор
    Майк Тайсън беше пребит в квартала си от местен ,когато беше на върха на славата си.Оказа се ,че е негов приятел,който го е забравил.
  • 3 Механик

    18 4 Отговор

    До коментар #1 от "Селския":

    Тия и двамата, ако ги добарат коиловските братя селяни, дето както са по галошиите с които са били при кравите, опухаха на нивата френските командоси преди 4 години, тъжна случка ще им се случи. Ще забравят и професионални изяви и тренировки и ще разберат каква е силата на българското червено вино.

    Коментиран от #4

  • 4 Макарон

    6 4 Отговор

    До коментар #3 от "Механик":

    Големи приказки.
    Само един ритник в прасеца им трябва на твоите селяни и са до там.
    А френските командоси... много леви има във Франция, да не говорим, че не са на нивото на тези бойци.