27 Юли, 2022 20:48 3 422 5

Упражнения за стегнат корем само с помощта на топка по препоръка на Дениз Сайпинар (ВИДЕО)

  • дениз сайпинар-
  • фитнес

Фитнес-богинята показва нагледно всяко едно от упражненията

Любимата ни фитнес богиня Дениз Сайпинар този път е решила не само да ни показва съвършеното си тяло, но и да издаде как вае една от най-ключовите части в него - корема.

За целта тя е решила да се фокусира върху упражнения единствено с помощта на топка.

Първото е свиване с коленете, докато пищялите са върху кълбото. Ръцете са в позиция за планк, но за разлика от болезненото и скучно упражнение, тук има достатъчно движение, че да не изгубим фокус.

Следващото изисква завъртане на топката между краката в седнала позиция и присвиване на бедрата към корема.

Третото упражнение изглежда някак прекалено лесно, но ви уверяваме, че след десетото повторение ще започнете да изпитвате онова сладко парене, с което в реално време ще усещате как мазнините от стомаха се разтапят. Просто облягате гръб върху топката, повдигате дупето на педя от земята и започвате да присвивате горната част на тялото си.

И последното упражнение наподобява много второто, като разликата е, че трябва да легнете по гръб и да използвате движение само от краката си, но без да докосвате земята между повторенията.

Всяко от тези упражнения се прави по 4 серии от по 20 повторения с почивка от не повече от 20 секунди.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рачо -ковачо

    7 1 Отговор
    А бе Янкул ,остави тия упражнения де тая паказва за як корем, ами покажи какви ги правиш ти за яка дясна шепа ,че ,кат те гледам, даже мускулна треска не фащаш ...Егати що лъскаш, ама сигурно има кожа ,като на морж ,а ти неговият акъл ...Чудя се на шефа на факти ли духаш ,че все още те търпи такъв некадърник бре ?
  • 2 Новичок

    7 0 Отговор
    Ей Янкулов,спри се бре.Богини,икони и др. Ти нормален ли си??? Пфу да ви е...
  • 3 мхммм

    5 1 Отговор
    С две топки, закачени заедно, резултата е двойно по добър!
  • 4 един

    1 0 Отговор
    Сайпънар е, авторе.
  • 5 гларус

    0 1 Отговор
    Блъска по четири часа е фитнеса, със сигурност е от тези упражнения тази преса.