Last news in Fakti

1 Август, 2022 18:33 3 409 0

Реал Мадрид официално разкара свой нападател след 9 години в клуба

  • борха майорал-
  • реал мадрид-
  • хетафе

За него бяха получени €10 млн. от новия му тим

Реал Мадрид официално разкара свой нападател след 9 години в клуба - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид официално продаде централния нападател Борха Майорал на Хетафе срещу €10 млн. Новината бе потвърдена и от двата клуба.

25-годишният таран прекара 9 години на „Сантиаго Бернабеу“, но така и не успя да се наложи сред титулярите. Все пак във въпросния период се конкурираше с Кристияно Роналдо, Гонзало Игуаин и Карим Бензема.

Той е юноша на „белия балет“ и от 2016 г. насам постоянно е преотстъпван под наем. Кариерата му мина през Волфсбург, Леванте, Рома и дори 6 месеца бе преотстъпен именно в Хетафе, откъдето решиха, че си струва инвестицията.

Майорал подписа 5-годишен контракт с „азулонес“ и изглежда, че надеждата е най-накрая да се установи на едно място, за да разгърне пълния си потенциал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА