Last news in Fakti

4 Август, 2022 18:33 1 613 0

Обсъждат шокиращ вариант за заместник на Кристияно Роналдо

  • джейми варди-
  • лестър сити-
  • манчестър юнайтед-
  • кристияно роналдо

Португалецът изглежда вече дори не е желан на „Олд Трафорд“

Обсъждат шокиращ вариант за заместник на Кристияно Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Кристияно Роналдо се постара доста това лято, за да напусне Манчестър Юнайтед, но след серията от провалени опити трябваше да се прибере на „Олд Трафорд“, където обаче вече е недолюбван от почти всички.

Това даде възможност на таблоидите на „острова“ за множество спекулации, а една от тях е свързана с потенциалния му заместник в клуба. Sport Bible смята, че това може да е 35-годишният Джейми Варди от Лестър Сити.

Легендата на „лисиците“ многократно е заявявал, че няма на своя глава да изневери на клуба, признавайки, че без доверието, което му е гласувано през 2012 г., днес е нямало никакъв шанс да бъде този футболист, който е.

Варди обаче навлиза в последната година и договора си. Снощи в същата ситуация бе и Каспер Шмайхел, за да видим как капитанът на Лестър пое в посока Ница.

Джейми Варди отдавна е преследван от грандовете във Висшата лига и ето, че дори към края на състезателната му кариера има възможност това да се случи и то не къде да е, а в „Театъра на мечтите“.

Що се отнася до Роналдо, готови сме да се обзаложим, че ще бъде продаден. Въпросът е само - къде?


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА