6 Август, 2022 19:03 871 16

Станимир Стоилов: Участниците в Европа трябва да избират дали да преместват някои мачове

  • станимир стоилов-
  • левски

Наставникът на „сините“ за пръв път коментира отложените срещи на Левски

Станимир Стоилов: Участниците в Европа трябва да избират дали да преместват някои мачове - 1
Снимка: БГНЕС

Старши-треньорът на Левски - Станимир Стоилов, за пръв път проговори по темата с отложените мачове, след като преди началото на сезона призна, че обича цикъла от мач на всеки три дни.

Отборите, които участват в Европа трябва да избират дали да преместват някои мачове. Разбирам и колегите, които са недоволни от отлагането. Проблемът можеше да се изчисти, ако бяхме седнали на масата и бяхме обсъдили. Решително е за клуб като нашия всяко преминаване на фаза от финансова гледна точка. Първо се съобразявам с интересите на Левски“, каза той, цитиран от dsport.

„Сините“ вече отложиха две срещи заради ангажиментите си в евротурнирите, а през този уикенд ЦСКА последва примера на своя градски съперник и също се отказа от гостуването на Ботев Пловдив.

Левски приема Пирин Благоевград в неделя от 20:00 часа, което се явява първи шампионат мач на клуба от 16 юли насам, когато Спартак Варна бе победен с гръмкото 5:0.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Доктор

    5 3 Отговор
    Типичен селски хитрец. Представям Ви негово изказване от 08.04.2022 г.:
    „Влизаме в цикъл, в който ще играем през 4-5 дни. Аз много харесвам това, защото така във всеки мач играчите могат да бъдат на максимум и да вдигат динамиката. Аз обичам по-сгъстения цикъл“.

    Коментиран от #2, #8

  • 2 Простьо

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "Доктор":

    Абе специслисте, а ти сети ли се какви бяха обстоятелствата тогава, какви са сега? И какво толкова е станало, че са отлижени 2 мача? Да не забравяме, че това е патент на тирето - от тях тръгна и то когатонимаха 25+ налични играчи

    Коментиран от #6

  • 3 седем

    0 3 Отговор
    Да си плюнеш в сурата,се
    иска и малоумие.Но в
    момента,леци да изплува
    от фотосинтеза,се държи
    на изнемогващ стоицизъм.
    Какъв нонсенс.Къртовски
    труд и просто изречение,
    без мисловна дейност.
    Остава резилът.
  • 4 Право куме в очи

    2 2 Отговор
    Г-н Стоилов, а я кажете вашите опоненти в евротурнирите колко мача отмениха досега? Мислите ли, че някой в Европа ще тръгне да си отменя мач, щото футболистите му са изморени? А Ботев отпадна ли - отпадна! ЦСКА и те почти приключиха. Лудогорец ще трупа само загуби вече. Проблемът не е където го търсите! Проблемът е във формата на първенството. Дори коравите немци осъзнаха, че пролет-есен е по-оптималния формат.

    Коментиран от #10

  • 5 Начо

    1 3 Отговор
    Нали знаеш от високо като паднеш много боли.скоро ще ти увисне нослето след няколко загуби
  • 6 Лост

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Простьо":

    И, ако влезете в групите колко мача ще отлагате? А, че другите отбори не могат да си направят план няма никакво значение. Сега, ако бях на Пирин щях да поискам отлагане, защото Левски са играли в Европа.
  • 7 Охлив

    2 3 Отговор
    Играхте с ПАОК, който беше в началото на подготовката си, сега играете с отбор който е в средата на подготовката си. Първенствата на тези две страни започват на 20-ти август. Левски играе официални мачове от 20 юли, след две седмици срещу който и да играете нямате никакъв шанс, отборите ще бъдат във форма.

    Коментиран от #11, #12

  • 8 кУмУнист

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Доктор":

    Ама нищо не споменавате за миналият сезон в който отменяхте яко мачове. Най вероятно си от Литекс, та вие миналия сезон отменихте 3 мача, а вече и този сезон сте с първият. И какво стана Левски са с 2, а Литекс за 2 сезона са с 4 и то само за сега, ако пак не ви тупнат онези.

    Коментиран от #9

  • 9 Уморен Петко

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "кУмУнист":

    Аз казвам на който не му се ходи на работа - марш и да си търси ново призвание
  • 10 Отлагат се

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Право куме в очи":

    Сейнт Патрик отлагат, Партизан отлагат и т. н. може да пеовериш, че по малките държави отлагат мачове.

    Коментиран от #15

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ДАСКАЛ ГЕНЧО

    2 0 Отговор
    ПРЕДЛАГАМ - ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ЛЕВСКИ, ЦСКА, ЛУДОГОРЕЦ ДА СЕ ОТМЕНЯТ ДО ИЗПАДАНЕТО ИМ ОТ ТУРНИРИТЕ, ЗАЩОТО ФУТБОЛИСТИТЕ ИМ НЕ МОГАТ ДА СЕ КОНЦЕНТРИРАТ.
    КОНЦЕНТРАЦИЯТА Е НЕПОЗНАТО СЪСТОЯНИЕ ЗА ТЯХ И ТЕ МАЙ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ОЗНАЧАВА НО ИЗПОЛЗВАТ ТОЗИ ТЕРМИН КАТО ИЗВИНЕНИЕ ЗА СЛАБАТА ИМ ИГРА.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Ала

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Отлагат се":

    Ала от Сейнт Патрик имат проблем с полетите, затова. С Партизан още не сме играли, може и там да има реална причина, АЕК не са толкова специални. Специални са само за Левски.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.