Last news in Fakti

10 Август, 2022 09:51 2 337 18

Десподов: Лудогорец не е клуб, с който може да се подиграваш по този начин

  • кирил десподов-
  • лудогорец-
  • футбол-
  • динамо загреб-
  • шампионска лига

Лудогорец надигра и в двата мача Динамо

Десподов: Лудогорец не е клуб, с който може да се подиграваш по този начин - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистът на Лудогорец - Кирил Десподов, бе видимо разочарован след загубата с 2:4 от Динамо Загреб, след която "орлите" отпаднаха от Шампионската лига. Българският национал заяви в прав текст, че френският съдия на срещата Беноа Бастиен е повлиял на крайния изход от двубоя и обяви, че не трябва по този начин да се подиграват с отбор от ранга на Лудогорец.

„Трудно е да се говори след такъв мач. Първото полувреме отстъпихме на Динамо. Не бяхме достатъчно агресивни и креативни в офанзивната фаза. Допуснахме грешки и за дузпата, и при третия гол моя грешка. Доста брак. Радостното е, че второто полувреме играхме като равен с равен с 10 човека и дори ги надиграхме. Ако малко късметът ни беше погледнал, Якуб да отбележи за 3:3, мачът можеше да отиде в съвсем друга посока“.

„Не мисля, че Динамо са били по-хитри. Не обичам да говоря за съдията, но днес и особено в Разград той беше 12-ят играч. Няма какво да се кривим, трябва да се кажат тези неща. Ти се подиграваш с клуб като Лудогорец. Лудогорец не е клуб, с който може да се подиграваш по този начин. Даваш днес 3 червени картона. Защо? Може и да ги имало, но на Доминик Янков… Явно искаше така да се стече мачът. Лудогорец надигра и в двата мача Динамо. Само адмирации. Днес се борихме, раздавахме се, тичахме, направихме всичко възможно, но понякога не се получават нещата както искаш“.

„Ако искаме да играем в ШЛ, трябва да минаваме през такива отбори. Трябва да бъдем по-здрав колектив и да сме по-търпеливи. Понякога излизаме да пресираме, не сме всички заедно, получават се дупки и ни правят контри. Този отбор има много бъдеше. Има неопитни играчи, но пък затова са опитните – да помагат и подкрепя. Липсва ни малко повече да бъдем колектив, да сме като един юмрук и да си помагаме повече на терена, да не се разправяме кой е направил грешка, а да сме колектив и да си помагаме“.

На въпрос за бъдещето на старши треньора Анте Шимунджа, Десподов отговори:

„Въпросът за треньора не към мен, а към ръководството“.

„Има много въпросителни. Трябва да се отърсим от този мач и да мислим за Левски, ако има такъв мач. Ще направим всичко възможно да влезем в групите на Лига Европа. Трябва да имаме победи, да трупаме точки, защото ни трябва коефициент. Трябва да сме максимално мобилизирани и да работим много здраво“.

„Готов съм от доста време, просто получавах по-малко игрови минути. Не съм в добра форма, трябват ми повече игрови минути, повече доверие, да натрупам самочувствие. Днес дадох всичко от себе си, но ми трябват повече минути. Бил съм и в такива ситуации, ще изляза“, заяви Десподов след двубоя.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    47 1 Отговор
    Десподов, ако имаше качествата не на чичковците ти Стоичков или Костадинов, а на един Бончо Генчев например, сега щеше да си в Италия, а не в Делиормана! Ами да, за такива нарушения Волен Чинков например няма да ви даде заслужени червени картони и дузпа, но в Европа не е така! Отбор съставен от хървати и "чужденци" от БХ и Македония /единствено датчанин май имат в състава си извън Балканите/ ви направи за смях с чисто футболни средства! И стига с тази "агресия" - тя води до 3 червени картона, както видя! Когато не знаеш как да застанеш в защита, близо до противника, когато не можеш да разиграваш бързо и точно топката, не намираш празните пространства, поемането ти е тежко и нямаш бързо решение в дадена ситуация, а разчиташ на балтии, "агресия" и съдии.... това е резултата! Динамо показа на домуса как се прави отбор със собствени кадри, пожелавам му приятно пазаруване в Африка и Ю. Америка до следващия резил!
  • 2 пффф

    39 1 Отговор
    Като с хванати съдии и корумпираното Бфс се подигравате с труда на клубовете в България вече 10 год не ревете, сега се оплаквайте на арменския поп!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 кУмУнист

    25 0 Отговор
    Прав е човека, Делиорманец не е отбор с който може да се подиграват, само те могат да се подиграват с труда на всички български отбори и треньори. Сега от Делиорманец ще пратят във ФИФА и УЕФА Чинков, Железов и Кабаков, да им разяснят как трябва да се свири срещу тях, че недай си Боже и в лига Европа някой съдия да свири каквото трябва срещи Лудогорец
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Дъскодов

    17 0 Отговор
    Това да не ти е гошко тъпаков губиш равновесие и дузпа за делиормана и само фауловете на противника се виждат а вашите ги подминават с 300.
  • 8 Циник

    17 0 Отговор
    Десподка, стига си се излагал, моето момче. Ама ти срам нямаш, та....
  • 9 Стоян Александров

    18 0 Отговор
    Тоя нормален ли ееееее ? На какъв се прави ? Динамо направо ги разнебити без дори да се напряга. Червебите картони са на 100 % верни. Да, да това на Вас в България Ви се спестява и за това сте шампиони толкова години. Бо файда от това няма. Лудогорец е 100 процентова ИЗМАМА. ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СИ ПОЛУЧАВАТЕ УРОКА, НО КАТО ГЛЕДАМ ФАЙДА НИКАКВА ОТ ТОВА
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Стоян Александров

    13 0 Отговор
    До Факти : когато триете коментарите по- този начин Великия футболист Десподов и неговия Велик Господар Домуса няма да могат да разберат истината за любовта на БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ОБЩНОСТ И ФЕНОВЕ. Така те ще живеят в заблуда и винаги ще си останат на това аматьорско ниво. Благодаря Ви Факти за прекрасното Ви разбиране на моята скромна и незначителна личност....
  • 13 Браво !

    7 0 Отговор
    Така е! Но за разлика от нашето селско първенство в европата дават и червени картони, без да се съобразяват с лодки и кораби! Ами, като не искаш да се подиграват с лудите, ти и що се подиграваш?
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Коко

    6 0 Отговор
    Голямо реване голямо нещо чета заглавие мафията махна лайногорец от ШЛ никаква мафия просто се свири както трябва не както поръчва гелосания ви началник да не говорим че домакините и спряха да играят иначе отивахте на разлика а за рязане от съдиите в Европа питайте ЦСКА и по конкретно мачовете с Копенхаген ето на това се вика дране
  • 18 КУРТИ КУРТЕВ КУРТЕВ- фърлям на боб

    1 0 Отговор
    Десподка,нидей рива бре каун ....!!! Там в Европата няма Кабаков,няма Чинков да ва подпиратс дузпи и без картони...!!! Оди сега да изпълниш една флейта на Домусага,ама да е в ми- минор...!!!