Last news in Fakti

10 Август, 2022 23:33 1 655 1

Треньорът на Нейт Диаз: UFC иска той да си тръгне с наведена глава

  • нейт диаз-
  • хамзат чимаев-
  • mma-
  • ufc-
  • цезар грейси

Той обвинява организацията в умишлено саботиране на кариерата на боеца

Треньорът на Нейт Диаз: UFC иска той да си тръгне с наведена глава - 1
Снимка: Shutterstock

Нейт Диаз най-накрая получи своя мач, с който да изпълни договора си с UFC, но треньорът му - Цезар Грейси, смята, че планът на организацията е той да загуби битката срещу Хамзат Чимаев.

От UFC искат да се уверят, че, ако напускаш организацията, няма да я напуснеш като победител. Искат да се уверят, че няма да помогнеш за популяризирането на други организации. Затова UFC отказаха другите ни желания за двубои“, каза Грейси пред Submission Radio.

Той визира желанието на Диаз да се бие с Дъстин Порие, с когото имат стара вражда. Самият наставник пък се е надявал на мач срещу Майкъл Чандлър, но и това не се състоя.

Чимаев междувременно е смятан за един от най-сериозните претенденти за титлата. Той е млад и жаден за успехи, като до момента не е опитвал вкуса на загубата. Двамата ще се срещнат на 10 септември на UFC 279.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Каквото и да стане

    2 0 Отговор
    Диаз си остава един от най-мъжките в този спорт!