Last news in Fakti

11 Август, 2022 09:34 2 022 2

Невероятно, но факт: Пике предложил да играе безплатно за Барселона!

  • жерар пике-
  • футбол-
  • барселона-
  • ла лига

Защитникът се е съгласил на необичайната стъпка, за да може каталунците да вземат нови футболисти

Невероятно, но факт: Пике предложил да играе безплатно за Барселона! - 1
Снимка: БГНЕС

Невероятно, но факт. Една от най-големите звезди на Барселона - Жерар Пике е предложил да играе безплатно за клуба през новия сезон. Според вестник АС защитникът се е съгласил на необичайната стъпка, за да може каталунците да вземат нови футболисти. В момента Пике се явява петия централен защитник в клуба, но той не иска да си ходи.

Ветеранът бил категоричен, че е нужен на Барса за новия сезон. В крайна сметка бранителят е провел работна среща с президента на клуба Жоан Лапорта на която е предложил лично босът да реши каква ще е заплатата му. От Барса са отказали на Пике да играе без заплата. Така новото възнаграждение на защитника ще зависи от нуждите на клуба, за да може Барса да картотекира нови футболисти.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 явертъ

    4 1 Отговор
    кога ли и у нас ще се намери подобен спортист?

    Коментиран от #2

  • 2 Апти Алаудинов

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "явертъ":

    Вервайте ми! Всичко е заради Шакира. Сега започват едни дела и ще делят имущество, така че той е на кяр при преговорите ако няма доходи.