Last news in Fakti

13 Август, 2022 18:34 1 604 3

Ръководството на Ботев Пловдив скочи на БФС

  • ботев пловдив-
  • програма-
  • футбол-
  • фенове-
  • бфс

Писмото изразява несъгласието на "канарчетата" от датите и началните часове, в които ще се провеждат техните мачове и твърдят, че търпят финансови загуби при мачове в петък

Ръководството  на Ботев Пловдив скочи на БФС - 1

Ръководството на Ботев (Пловдив) изпрати днес официално писмо към БФС във връзка с публикуваната вчера програма на предстоящите мачове от шампионата. Писмото изразява несъгласието на "канарчетата" от датите и началните часове, в които ще се провеждат техните мачове и твърдят, че търпят финансови загуби при мачове в петък.

"За пореден път домакинските срещи на клуба се определят за петъчен ден, което има ред негативни последици за ФК Ботев - намаляване на посещаемостта, спад на зрителския рейтинг и, съответно, на спонсорските доходи и средствата от продажби. Отчитайки липсата на каквито и да било прозрачни правила и процедури в съставянето на графика в БФС, искрено се надяваме,че лимитът на домакинските срещи в петъчни дни е изчерпан и следващите мачове ще се провеждат в удобно за феновете на клуба време.

В тази връзка, бихме искали ясно да заявим своята позиция: независимо от външните обстоятелства, ФК Ботев винаги поставя на първо място грижата за своите фенове, които са истински дванадесети играч на мачовете в Коматево и подкрепят отбора, независимо от външните обстоятелства и резултати", се казва в писмото, което е публикувано на страницата на клуба и изпратено до БФС.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нищо бр

    11 1 Отговор
    Пак гласувайте за Перуци пияндето!!!
  • 2 Не е заради рейтинга

    4 1 Отговор
    Новият треньор ги е водил на ресторант, да почерпи за рождения си ден и не са имали време да изтрезнеят за мача
  • 3 Чобанин

    1 0 Отговор
    Е кви загуби, нали великият вожд и пръв ръководител като минеше край Пловдив ви раздаваше, последният път 50-60 милиона на вас и локото за стадиони. То стадион няма, значи си имате за харчлък.