Last news in Fakti

15 Август, 2022 10:27 1 915 2

Нова информация по сагата Ман Юнайтед - Роналдо

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед-
  • висша лига-
  • договор-
  • ерик тен хаг

На "Олд Трафорд" се притесняват относно поведението на португалеца и обмислят евентуалното преждевременно прекратяване на договора му

Нова информация по сагата Ман Юнайтед - Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед може да прекрати договора на Кристиано Роналдо, ако той не промени отношението си. "Скай Спортс" твърди, че на "Олд Трафорд" се притесняват относно поведението на португалеца и обмислят евентуалното преждевременно прекратяване на договора му.

37-годишният Роналдо напусна терена след загубата на Манчестър Юнайтед с 0:4 от Брентфорд в събота без да поздрави мениджъра Ерик тен Хаг.

Португалецът също така удари Давид де Хеа, след като двете грешки на испанския вратар позволиха на „пчеличките“ да поведат с 2:0. Кристиано беше заснет да размахва ръце и да жестикулира раздразнено към стража.

След последния съдийски сигнал Роналдо не отиде да поздрави гостуващите фенове на Манчестър Юнайтед. Той размени няколко кратки думи с асистента на Тен Хаг - Стив Макларън, и бързо се прибра в съблекалнята.

Недоволството на Роналдо в Манчестър не е голяма новина. Той показа разочарование преди началото на сезона, когато поиска да напусне клуба. Желанието му е да играе в Шампионската лига, но няма да може да го направи с "червените дяволи" този сезон. Агентът на му Жорже Мендеш от известно време му търси нов клуб, но за момента без успех. Преди часове стана ясно, че Милан и Интер са отхвърлили евентуална възможност да привлекат Кристиано.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 0808

    1 1 Отговор
    .... Сик транзит глория мунди..37 години кара. Трябва достойно да се оттегли..Чувал съм за турски борец в Класически стил, който се оттеглил непобедим, май е с 30 победи. Дагистанлъ. Аферим..
  • 2 Лили

    1 0 Отговор
    Съжалявам да го кажа, но Роналдо се цупеше и в Реал Мадрид ,когато ст.треньор беше Жозе Моуриньо. Но Специалният намираше начин да укроти своенравния му характер и въплеки,че някои медии даваха изявления,че между двамата има разногласия, това беше лъжа.Моу и Роналдо бяха и още са приятели.Даже Жозе го искаше сега в Рома, но Роналдо иска да играе в клуб , класирал се за ШЛ. А Рома ще играе в Лига Европа.