17 Август, 2022 09:35 735 2

Лудогорец преговаря за 23-годишен халф от втора дивизия на Португалия

  • футбол-
  • лудогорец-
  • ибрахима камара

Договорът на футболиста изтича следващото лято, но той иска да си тръгне до края на август, когато затваря трансферният прозорец

Лудогорец преговаря за 23-годишен халф от втора дивизия на Португалия - 1
Снимка:

Лудогорец преговаря за 23-годишния халф Ибрахима Камара. Дефанзивният полузащитник е собственост на втородивизионния португалски Морейрензе. Договорът на футболиста изтича следващото лято, но той иска да си тръгне до края на август, когато затваря трансферният прозорец. Желанието на Камара, който разполага със солидна физика и е национал на Гвинея, е да разтрогне с настоящия си клуб. Причината е, че от началото на сезона той е изиграл едва 8 минути.

Засега от Морейрензе нямат никакво намерение да удовлетворят желанието на Камара, тъй като го смятат за важна част от проекта на клуба. Интерес към халфа има от Франция, а последната оферта е от Лудогорец, пише португалския "Рекорд".

Ибрахима Камара е роден на 25 януари 1999 година. Висок е 190 сантиметра и тежи 75 килограма. Той е физически много силен. Играе предимно с десен крак. През сезон 2018/19 е част от втория отбор на Брага, но е привлечен от Морейрензе. От тогава започва да се утвърждава в титулярния състав. Най-постоянен е през миналата кампания. Той е на терена в 29 мача в португалския елит, но не успява да помогне на тима да се спаси от изпадане. До дни ще стане ясно дали Лудогорец ще успее да привлече Камара, който има и 1 мач за националния отбор на Гвинея.

До момента "орлите" имат едва едно ново попълнение през това лято.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.