Last news in Fakti

17 Август, 2022 11:05 1 841 13

Стойчо Младенов приключи треньорската си кариера

  • стойчо младенов-
  • цска 1948-
  • футбол

За последно специалистът беше начело на ЦСКА, но напусна в края на миналия сезон

Стойчо Младенов приключи треньорската си кариера - 1
Снимка: БГНЕС

Стойчо Младенов приключи треньорската си кариера. Това обяви самият той при представянето си като оперативен директор на ЦСКА 1948. За последно специалистът беше начело на ЦСКА, но напусна в края на миналия сезон.

„Това е първата страница от новия ми живот в спорта. Приключих кариерата си като треньор. Преминавам в друга сфера – като ръководител. Надявам се клубът да постигне целите си. Клуб, който е основан от фенове и легенди на ЦСКА. Развива се, работи се професионално. В клуба има способни хора – легенди на ЦСКА. Нямам други оферти от България и изборът ми е да премина като ръководител. Щастлив съм, че идвам в клуб, в който има табели на ЦСКА. Със своя опит ще бъда полезен във всяка една сфера в клуба. Това е новост за мен", заяви Младенов при представянето си.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анна

    9 2 Отговор
    Дреме ми на пеперудката!
  • 2 СЗО

    6 2 Отговор
    Ей няма отърване от старите муцуни!
  • 3 Зрител

    6 2 Отговор
    Тя пък една кариера.
  • 4 аре бе

    11 0 Отговор
    Този, който е казал, че срамна работа няма, явно не е гледал български футбол.
  • 5 Левски 1914

    8 5 Отговор
    Легендите на ФАЛИРАЛИЯ отбор при числото , а легендите на Литекс при МЕНТЕТО цска ТИРЕ София 2016.

    Коментиран от #6

  • 6 БЪЛГАРЧЕ

    8 3 Отговор

    До коментар #5 от "Левски 1914":

    Някой продължава да мучи неистово от обора.Хйде първо да коментираме великата ви игра срещу малтииците пък тогава надничайте в чуждото канче.Жалки сте сите леЦкари в искането си за преиграване на мача.Не моем да играем мач ама пък ще им спретнем административна вакханалия на малтииците.Те това е същността на леЦкарите.

    Коментиран от #7, #8

  • 7 Левски 1914

    3 4 Отговор

    До коментар #6 от "БЪЛГАРЧЕ":

    ЛЕВСКИ ще се оправи, Литекс никога няма да стане ФАЛИРАЛИЯ отбор.
  • 8 кУмУнист

    1 4 Отговор

    До коментар #6 от "БЪЛГАРЧЕ":

    Първо вие пребоядисаните сте отбора който най много реве срещу съдиите и то още от началото на демокрацията, че по соца всичко ви се даваше ей така, после дойде 2016 и Ицата ви фалира, след което Литекс се премести в София и няма мач от тогава в който не сте ревали против съдии, БФС, ФИФА, УЕФА, че и Левски ви беше виновен за слабата ви игра, а тоя слабия Левски ви размаза за купата ако нещо сте забравили, мач без удар от страна на Литекс -София. А само да питам кой ЦСКА е ЦСКА, ония от Литекс, ония фалиралият или ония 1948, за един преател питам.

    Коментиран от #9

  • 9 БЪЛГАРЧЕ

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "кУмУнист":

    Относно спортно-техническите качества на ЦСКА и леЦки, ами уважаеми вижте класацията на УЕФА за клубните отбори и моооже би ще ви се изясни кой е по-класния отбор.Относно броя на футболните клубове с името ЦСКА ще използвам една фраза на мечо Пух - КОЛКОТО ПОВЕЧЕ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ.И накрая уважаеми какво бихте казали за мача ЦСКА 1948 - леЦки а? С човек повече отнесохте боя.Преди години един бивш шеф на БФС беше казал за леЦки че са КУЦИ КОНЕ.хА ДА ВИ Е ЧЕСТИТО.

    Коментиран от #10

  • 10 Левски 1914

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "БЪЛГАРЧЕ":

    А Бокича какво ви каза - ще ви направя две цска да си ги едното в събота другото в неделя, така и стана
  • 11 БЪЛГАРЧЕ

    4 0 Отговор
    Добър ден леЦки 1914. Уважаеми ще си направим толкова ЦСКА-та колкото искаме и Бокича нищо не е казвал относно ЦСКА нооооо виж за леЦки се подмятаха едни акции ту при Бокича ту при Сашката докато накрая си ги поделиха Ревльото и Наско Раев. А вие с тези велики победи над никога нечувания отбор от Малта и великата ви ЗАГУБА с човек повече от ЦСКА 1948 сте си направо за "Ъ" група. И последния да затвори вратите на обора.
  • 12 ттт

    2 1 Отговор
    Отбора от Бистрица е създаден от Шиши и Гела за да сее интриги и раздори на принципа разделяй и владей! Но пък само откъм интриги го докарват, защото не можаха да разделят феновете, макар и да плащат добре на определени индивиди! Февруари 2022 година ФИФА, КАС и Спортния Арбитражен съд ясно , категорично и окончателно сложиха край на спора кой отбор е ЦСКА! Интрижките на дребно от страна на бистричани не им носят лигитимност!
  • 13 Ревльото

    2 0 Отговор
    Бързо купувайте тампони за уши .