17 Август, 2022 10:47 1 135 14

Стойчо Младенов: След като ме принудиха да напусна "Българска армия" къда да отида? В Левски или Лудогорец?

  • стойчо младенов-
  • цска 1948-
  • футбол

Това е най-малката заплата, която някога съм получавал

Стойчо Младенов: След като ме принудиха да напусна "Българска армия" къда да отида? В Левски или Лудогорец? - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на ЦСКА Стойчо Младенов официално беше представен като оперативен директор на ЦСКА 1948. Той обяви какво го е накарало да приеме офертата на "червените" и запита: къде да отида?

„Това е първата страница от новия ми живот в спорта. Приключих кариерата си като треньор. Преминавам в друга сфера – като ръководител. Надявам се клубът да постигне целите си. Клуб, който е основан от фенове и легенди на ЦСКА. Развива се, работи се професионално. В клуба има способни хора – легенди на ЦСКА. Нямам други оферти от България и изборът ми е да премина като ръководител. Щастлив съм, че идвам в клуб, в който има табели на ЦСКА. Със своя опит ще бъде полезен във всяка една сфера в клуба. Това е новост за мен", започна Младенов.

"Всеки е в правото си да бъде недоволен. Аз съм достатъчно зрял човек, за да преценя какво трябва да направя. Какво по-естествено има от това да отида в клуб, в който работят мои съотборници. След като ме принудиха да напусна ЦСКА от „Българска армия”. Къде да отида? В Левски или Лудогорец…? Така мислих, но имах възможност през тези три месеца да се срещам с хората от клуба, със спонсорите и добих представа за този клуб", продължи той.

"Доколко е богат спонсорът не знам. Това е най-малката заплата, която някога съм получавал. Не е това водещото в моята кариера, макар че интригите говорят друго наляво и надясно. Наясно съм в какъв клуб влизам – с големи амбиции и цели".

"Знаете, че е прецедент да бъдем в един клуб с Любо Пенев. Силни характери сме, нормално е да има искри. Има какво да ни обедини. Има за какво да работим успешно. Тепърва ще разбирате много новини. Надявам се всичко да осъществя на 100%", сподели Младенов за отношенията си с настоящия треньор на ЦСКА 1948.

"Защо да не бъда на стадиона в мача с ЦСКА? Какво ми пречи? Както получавам крайни СМС-и, така и одобрителни. Това са нормални неща. Да наречем ли Гибона предател, че беше в ЦСКА? Ще дам най-доброто от себе си за просперитета на клуба. И на мен не ми е приятно, че има две ЦСКА. Това зависи от нас, искам да видя единен ЦСКА. Стига с това разделение. Ако съберем всичко в едно, ЦСКА ще бъде непобедим. Има разделение между феновете, между легендите. Защо в Левски няма разделение? При нас продължава и то се поощрява".

Самото наименование оперативен директор подсказва. Спортно-техническата част е дадена на Любослав Пенев. Това е правото на всеки един треньор. Оттам нататък ще работим с Добрин Гьонов. Амбициите ни са да се развиваме. Тази година трябва да сме по-напред. Всички сме с характери на победители. Ние търсим максимума във всеки един мач. Разделението продължава. Надявам се това да прекъсне. Никой не желае разделение. Аз мечтая за единен ЦСКА. Нека който е по-добър от ЦСКА 1948 и ЦСКА да победи", завърши Младенов.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 6687

    12 2 Отговор
    Единствената дума , която ми идва наум е срам.

    Коментиран от #13

  • 2 Чочо

    9 2 Отговор
    В пенсия.....!!!!!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Какво става?

    8 2 Отговор
    Дънно изпълнение!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 теодор

    4 1 Отговор
    ПОЗОРРРРРР!!!

    Коментиран от #12

  • 8 8888

    7 2 Отговор
    Никой не те е принуждавал ти си подаде оставката ти избяга предател, лакомия за пари
  • 9 Пенчо

    6 1 Отговор
    Спонсорите, спонсорите.....точно заради така наречените ,,спонсори,, футболът ни е на дъното!
  • 10 Лост

    1 1 Отговор
    Ами в Берое.
  • 11 кУмУнист

    4 2 Отговор
    Сега да ви разкажа сценария на ЦСКА. Тази година 1948 вървят доста добре и все по добре ще става, такава заявка поне дават, докато Литекс са в спад и ако 1948 думне с разлика Литекс или се класира по напред в първия полу сезон от -София, то феновете които са останали ще побеснеят неистово ще искат ганеца да се разкара и злобното микренско малко човече окончателно ще закрие кочината, а Ицата ще подписва повторната ликвидацията на на червените бибитковци, а пък ганеца ще си върне ония Литекс от "б" група в елита и ще се върне у Ловеч. Това до няколко месеца, ок?
  • 12 Ганьо ти ли си?

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "теодор":

    Или синчето Дани? И двамата сте наркомани и няма разлика! Скрийте се, най-после!!!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Макаренко

    2 0 Отговор
    И колко силен е характера ти бе Стойчо?! Та ти след всеки мач хленчеше, че играчите не те слушали.