Last news in Fakti

17 Август, 2022 23:33 1 616 1

Съдят Уейн Грецки и съпругата му за $10 млн. след фалшива реклама за дъвки за отслабване

  • уейн грецки-
  • хокей-
  • джанет грецки-
  • стивън спаркс

Хокейната легенда е обвиняван в престъпна схема за повишаване на активите на компанията

Съдят Уейн Грецки и съпругата му за $10 млн. след фалшива реклама за дъвки за отслабване - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на хокея на лед Уейн Грецки и съпругата му - Джанет, попаднаха в горещи води, след като бивш техен сътрудник ги съди за $10 млн., съобщи TMZ.

Стивън Спаркс наема Джанет Грецки за реклама на дъвките за отслабване OMG gum през 2017 г. Година по-късно съпругът ѝ пуска съобщение в Twitter, в което заявява, че е отслабнал с 16 кг. за 8 седмици. Това води до скок в акциите на компанията BuChew, но скоро след това недоволни клиенти завеждат дела за фалшива реклама, защото не постигат подобни резултати. Компанията се срива и губи същите $10 млн. на борсата.

Спаркс разбира, че семейство Грецки са инвестирали в активи на BuChew през поставени лица и именно това е причината, за да проявят самоинициатива за невярната реклама.

Сега звездата двойка ще трябва да докаже, че това не е част от голям план, за да забогатеят, иначе може да им се наложи да удовлетворят искането на бившия си партньор.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    2 1 Отговор
    Абсолютни аматьори! Наш Кирчо Про100-то такива дъвки и пенкилери ги продаваше в Канада и САЩ и никой нищо не му каза. Ама той не е къв да е! Той е учил в харварда и има холивудска усмивкаааааа!