20 Август, 2022 14:48 3 918 3

Банският на Дениз Сайпинар се мъчи, за да не изпадне от тялото ѝ (СНИМКИ)

  • дениз сайпинар-
  • фитнес

Фитнес моделът очевидно не е обича да се покрива с дрехи

Тялото на Дениз Сайпинар е толкова хлъзгаво, че дори банският ѝ едва намира сили, за да се задържи върху сластното ѝ тяло.

Фитнес моделът реши да ни покаже поредната си доза еротични снимки край басейна, на който демонстрира почти неудържимото си желание, за да свали всички дрехи и да се покаже дибидюс пред очите на слънцето.

За съжаление обаче мейнстрийм социалните мрежи все още не позволяват съвсем разголените снимки, така че ще се доверим за пореден път на развинтената си фантазия за картографирането на съвършените ѝ извивки.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Про100 100

    11 3 Отговор
    Мноооо яко парче!
  • 2 Хари

    5 0 Отговор
    Ади де като си почнала свляй ги да долу
  • 3 Професор

    2 12 Отговор
    Не мисля че е редно да се публикуват такива снимки. Все пак не всички сме хетеросексуални. Да се показват снимки на женски тела създава илюзията, че това е "нормалното". Тоест това косвено показва всички останали различни като "ненормални". ЛГБТ Общността не трябва да толерира такива крайни влияния.