Last news in Fakti

1 Юли, 2013 09:17 758 0

Въпрос за Ибрахимович на матурите във Франция

  • ибрахимович-
  • матури
Въпрос за Ибрахимович на матурите във Франция - 1
Снимка: ЕПА/ БГНЕС

Френските зрелостници, които се явиха на матура по италиански, трябваше да знаят кой е Златан Ибрахимович, за да я изкарат.

Гимназистите имаха за задача да отговорят на езика на Данте каква е професията на миналия през грандовете Ювентус, Интер и Милан шведски нападател, пише „24 часа“.

Освен това те трябваше да напишат и кратко съчинение за какво може да изхарчи годишния си приход от 17 милиона евро футболистът, който сега играе за френския Пари Сен-Жермен.

Интересното е, че самият Ибрахимович рано рано е приключил с училището, за да се отдаде изцяло на професионална кариера.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА