Last news in Fakti

20 Август, 2022 16:27 859 0

Тотнъм излъга Уувърхамптън с гол от статично положение

  • тотнъм-
  • уувърхамптън

„Шпорите“ едва опазиха вратата си през първата част

Тотнъм излъга Уувърхамптън с гол от статично положение - 1
Снимка: БГНЕС

Тотнъм Хотспър постигна труден успех с 1:0 над Уувърхамптън Уондърърс, благодарение на попадението на Хари Кейн с глава в 64'.

Лидерът на „шпорите“ се озова без надзирател на няколко метра от гол линията при един корнер, а от такава дистанция е трудно да си представим, че английският национал би могъл да пропусне. Това е и неговото попадение №185 във Висшата лига, като така се превърна в най-резултатния футболист в историята на шампионата, откакто се провежда в тази му форма.

През първата част обаче „вълците“ отправиха огромен брой удари и могат да съжаляват, че не намериха мрежата на Уго Лорис. Видимо е, че момчетата на Бруно Лаже разполагат с огромен потенциал, но ще им е нужно време да се сработят с оглед множеството промени на трансферния пазар.

Антонио Конте пък ще трябва да поработи малко повече с лидерите в отбора си, защото Хьон-мин Сон, Деян Кулушевски и Хари Кейн са много далеч от най-добрата си спортна форма, въпреки гола на централния нападател.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА